Doğru eş seçimi

Sedat demirci

iyikus.com Üyesi
Öncelikle üreticiliğe kısa süre önce başladım sitenizi keşfedip yardımda alarak iyi bir üretici olmaya özen gösteriyor yardımlarınız için teşekkür ediyorum

Sorum şu şekilde albino erkek ve lutino dişimi eşe attım arasında biraz irilik farkı olarak dişi önde verim alabilir miyim

Ekli dosyalar

• 20200322_221506.jpg
    20200322_221506.jpg
    1.6 MB · Görüntüleme: 8
Merhaba, kuşlar için az bir irilik farkları sorun yaratmıyor. Hatta bazı açılardan daha iyi. Bende biraz daha ufak erkekler tercih ediyorum bazen. Gelen yarular genellikle anne iriliğinde oluyorlar.
Bu arada umarım istediğiniz gibi geçer üretiminiz. Sorunsuz ve sağlıklı bir dönem geçirirsiniz. Rica etsem erkek dediğiniz kuştan flash kullanmadan bir fotoğraf atabilir misiniz? Cere rengi biraz tereddüt ettirdi.

Oyla 0
Merhaba, kuşlar için az bir irilik farkları sorun yaratmıyor. Hatta bazı açılardan daha iyi. Bende biraz daha ufak erkekler tercih ediyorum bazen. Gelen yarular genellikle anne iriliğinde oluyorlar.
Bu arada umarım istediğiniz gibi geçer üretiminiz. Sorunsuz ve sağlıklı bir dönem geçirirsiniz. Rica etsem erkek dediğiniz kuştan flash kullanmadan bir fotoğraf atabilir misiniz? Cere rengi biraz tereddüt ettirdi.
Arkadaş çok hareketlidir mineral bloğa bile kur yapıyor

Ekli dosyalar

• 20200323_203313.jpg
    20200323_203313.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 5
Oyla 0
Maşallah maşallah. Bir an fotoğrafta dişi olabilir mi dedim ama zıpkın gibi delikanlıymış <3

Oyla 0
Geri