Duman da öksürük problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gozclk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gozclk

Forum Sakini
Merhaba duman daha önce soğuk algınlığı geçirdi. Sonra antibiyotik ve vitaminle toparladı. Fakat sonrasında ishal başladı oda bitti dedik öksürük başladı önceden nadir yapardı.önerilen her yemi denedim garden mix ilk kullandığımda azalmıştı ama yine devam etti. Bende diğer önerilen yemi aldım beaks Şimdi bişe yemese de öksürüyor. Dışkı durumu iyi sıkıntı yok hali tavrı da iyi öksürse de yine yiyor maşallah . Ama bu öksürük canımı sıkıyor boğazın da bişey olabilir mi ? Beslenmesi de arada. Mandalina portakal vs meyve hafta da bir yumurta maması sebzeli yine dal darı veriyorum hafta da bir de gerwit veriyorum. Bu çocuğun nesi var temizliğe önem veriyorum bu arada oyun parkı kafes oyuncaklar herşey ki pandemi süreci ve işsiz olduğum için evi de hergün temizliyorum.çünkü işsizlik böyle bişey :) odayı Havalandırıyorum duman odadayken havalandırmıyorum dumanı diğer odaya alıp havalandırıyorum. Sigara içmiyoruz. Onu sıcak tutuyorum.Şimdi öksürük videosu daha önce sorduğum videoda ki gibi, aynı linki paylaşacağım sürekli ilaç kullanmakta zarar verir diye korkuyorum bilginiz varsa doğal yöntem Önerebilir misiniz. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Bir kusma durumuyla gelen öksürüğü var gibi. Kursak enfeksiyonu olabilir bir ihtimal ya da tüy döneminde olmasından kaynaklı düşük bir bağışıklığı var, hemen üşütüyor olabilir. Tüy dönemini tamamlayana kadar bir şey yapmayın bence. Probiyotik, elektrolit desteği ile süreci götürün. Garden mix vs boş verin :) benelux alın en iyisi ki biraz aspur oranını arttırmanız daha uygun olur.

Oyla 0
Bir kusma durumuyla gelen öksürüğü var gibi. Kursak enfeksiyonu olabilir bir ihtimal ya da tüy döneminde olmasından kaynaklı düşük bir bağışıklığı var, hemen üşütüyor olabilir. Tüy dönemini tamamlayana kadar bir şey yapmayın bence. Probiyotik, elektrolit desteği ile süreci götürün. Garden mix vs boş verin :) benelux alın en iyisi ki biraz aspur oranını arttırmanız daha uygun olur.
Teşekkür ederim :)

Oyla 0
Dediğiniz yemi bulamadım. Sultan papağanı olan çıkıyor

Oyla 0
Benelux Premium Budgies Karışık Muhabbet Kuşu Üretici Yemi şeklinde aratınız.

Oyla 0
Geri