Durduk yere kanat çırpma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yumoş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bilen, anlayan yok mu daha önce yaşayan yok mu. Burda ki gibi hafif çırpmadı kanadını resmen sıçrıyodu, kanat çırpıyodu kafesin üstünde

Oyla 0
Kafesin içine, kuşun vücuduna iyice baktım ama gözle görülür mü bilmiyorum. Vilmectin adlı ilacın iyi geldiğini okudum bu parazitler için kesin çözüm mü acaba varsa eğer bu ilacı kullanmak ve kafes temizliği dışında bir şey yapmam gerekir mi?
inşallah parazit yoktur. Göğsüne baktıgımda çok sayıda tüy kapsülü gördüm. İnşallah sadece kaşındığı için yapmıştır

Oyla 0
O da olabilir, ama aniden sıçraması bana diğerini düşündürdü.
Vilmectin uygulamasını dikkatli yapmanız lazım, veteriner yaparsa daha iyi olur.

Oyla 0
Kafesin içini, kuşun vücuduna iyice baktım ama gözle görülür mü bilmiyorum. Vilmectin adlı ilacın iyi geldiğini okudum bu parazitler için kesin çözüm mü acaba varsa eğer bu ilacı kullanmak ve kafes temizliği dışında bir şey yapmam gerekir mi?
inşallah parazit yoktur. Göğsüne baktıgımda çok sayıda tüy kapsülü gördüm. İnşallah sadece
O da olabilir, ama aniden sıçraması bana diğerini düşündürdü.
Vilmectin uygulamasını dikkatli yapmanız lazım, veteriner yaparsa daha iyi olur.
vilmectin yerine parazit spreyleri olur mu acaba. Bulunduğum yerde bulamazsam eğer

Oyla 0
Kafesin içini, kuşun vücuduna iyice baktım ama gözle görülür mü bilmiyorum. Vilmectin adlı ilacın iyi geldiğini okudum bu parazitler için kesin çözüm mü acaba varsa eğer bu ilacı kullanmak ve kafes temizliği dışında bir şey yapmam gerekir mi?
inşallah parazit yoktur. Göğsüne baktıgımda çok sayıda tüy kapsülü gördüm. İnşallah sadece

vilmectin yerine parazit spreyleri olur mu acaba. Bulunduğum yerde bulamazsam eğer
Olur ama kuşa dikkati şekilde kullanmanız lazım.
Ardap'ı öneririm, orjinalini bulabilirseniz ama hiç bir üretici kuşun üzerine direk sıkın demez. Sonuçta zehir sıkıyorsunuz. Kaş yapacam diye göz çıkarmak var..
Ama en güzeli veteriner görmesi. Işık altında incelerse görür ne var ne yok. Ona göre çözer durumu.

Son düzenleme:
Oyla 0
Olur ama kuşa dikkati şekilde kullanmanız lazım.
Ardap'ı öneririm, orjinalini bulabilirseniz ama hiç bir üretici kuşun üzerine direk sıkın demez. Sonuçta zehir sıkıyorsunuz. Kaş yapacam diye göz çıkarmak var..
Ama ne güzeli veteriner görmesi. Işık altında incelerse görür ne var ne yok. Ona göre çözer durumu.
İnancım olsa çözebileceklerine bir dakika durmam. Ben biraz daha araştırayım teşekkürler

Oyla 0
Dış parazit sorunu yaşar gibi hareket ediyor. Agresif, sinirli, yorgun ve bu tip hızlı hareketler sergileyip tüylerini derin temizlerler. Vilmectin iyi bir dış parazit ürünüdür ancak gece bitinden (akar) mustarip ise işe yaramayacaktır.

Oyla 0
Geri