İyi bayramlar, 3-4 yaşlarında dişi kuşumun uzun zamandır zaman zaman dışkıları bu şekilde çıkıyor. Hiç ishal olmadi ama böyle kıvrımlı olmayan ve düz iplik gibi etrafında leke birakarak yapiyor. (Yeşillik verdiğimde ya da vermedigimde degismiyor. Erkek kuşun yanina atmadan önce de dikkatimi çekiyordu bu durum, zaman zaman hapşuruyor ve bazen de çok nadir kafasini yukarı doğru kaldirarak guk guk gibi ses cikariyor. Kisa mesafe de olsa odada uctugunda kuyruk sallaması ve gaga açıp kapatmasi oluyor sonra normale dönüyor. Kuş bana gelmeden once tek olarak kuru yem ve gaga taşı ile beslendi. İlk zamanlar biraz kiloluydu simdi daha zayif. Bu dışkılar bir hastalık belirtisi mi? Zaman zaman hapsurmasi, solunum problemi ve guk guk etmesi ile bir alakasi olabilir mi? Omnivit ve entrobac+calcilux yaklaşık iki aydir dönüşümlü olarak kullaniyorum. Eşiyle yaklasik iki hafta önce ciftlestiklerini görmüştüm fakat şimdilik kuyruk düşmesi dışında birşey yok (baska ciftlestiklerini görmedim) kuşun hareketliliği iştahı yerinde. Zaman zaman kafes dibinde böyle dinlenir kuyruğunu kaldirarak ilk başta hasta olabileceğini düşünmüştüm ama yaklasinca kendini duzeltiyor garip bir kuş