Düzelmeyen dışkı...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan avseque
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

avseque

Forum Sakini
Merhaba arkadaşlar. Durum çok kötü. Kuş iki gündür çok halsiz yem yemiyor. Dün dışkısı su gibiydi elektrolit verdim biraz toparladı. Bugün de çok zor dışkılıyor. Gün boyu çok az dışkı yaptı yaptıkları da çok koyu renkliydi. Bugün suyuna entrobac kattım. Ben tutmayınca içmiyor uyukluyor sürekli. Antibiyotiği bekliyorum hala. Dün kargolanmış. Dün yumurta verdim çok az yedi. Bir de tüye girmiş. Ne yapabilirim şu anda

Tüy döneminde antibiyotik kullanılmaz yazılmış bir konuya da. İlaç elime geçince nasıl yapacağım? Kuş iyice kötüleşti hem tüyde hem hasta. Antibiyotiği kullanmazsam daha kötü olacak belki de ölecek... Şu anda da emin değilim zaten dayanıp dayanamayacağına

Oyla 0
Tüy döneminde antibiyotik kullanılmaz yazılmış bir konuya da. İlaç elime geçince nasıl yapacağım? Kuş iyice kötüleşti hem tüyde hem hasta. Antibiyotiği kullanmazsam daha kötü olacak belki de ölecek... Şu anda da emin değilim zaten dayanıp dayanamayacağına
Burada fayda zarar oranını gözetmek lazım. Kuş çok kötü durumdaysa tüyde olması önemli değil kullanılabilir ilaç. Keşke sipariş vermek yerine veterinere gidip alsaydınız ilacı, daha hızlı başlardınız tedaviye. Dışkıları ve kuşun resimlerini atın isterseniz bilenler baksınlar.

Oyla 0
siz veterinerden enrofloksasin alacaktınız ? Bu tarz acil durumlarda kesinlikle kargo beklememek gerekir

Oyla 0
Geri