Ebabil kuşuna nasıl bakılır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mqn_0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mqn_0

Yeni Üye
Öncelikle selamlar binanın içinde ebabil kuşu buldum nasıl besleyeceğim hakkında en ufak bir fikrim bile yok muhabbet kuşumun yemlerini yiyebilir mi nasıl su vereceğim ölü gibi yatıyor anca arada gözünü kırpıyor da rahatlıyorum ölmedi diye bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Ekli dosyalar

• IMG_20210601_074655_102.jpg
    IMG_20210601_074655_102.jpg
    3.5 MB · Görüntüleme: 6
Öncelikle selamlar binanın içinde ebabil kuşu buldum nasıl besleyeceğim hakkında en ufak bir fikrim bile yok muhabbet kuşumun yemlerini yiyebilir mi nasıl su vereceğim ölü gibi yatıyor anca arada gözünü kırpıyor da rahatlıyorum ölmedi diye bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
kapta su verebilirsiniz.fakat nasıl beslendiği hakkında bilgim yok. @Doğanay Y.

Oyla 0
Merhaba, doğrudan dogaya salmalisiniz. Biraz yüksekten güvercin uçurur gibi yavaşça firlatin. Hasari yoksa eğer ucacaktir. Canlı kurtlarla beslenirler. Yürüme yetileri çok zayif olduğundan nadiren inerler yüzeye

Oyla 0
1 ay kadar önce tanıdığımın evine girmişti böyle sevimli bir ebabil kuşu. Onlar orman bakanlığıyla görüştüler ve teslim ettiler. Sizde arayabilirsiniz.

Oyla 0
Geri