Elektrolit hakkında

cicikuss_4

Forum Sakini
Kuşuma elektrolit aldım. Ge oral aldım eczaneden ama daha uyvuşamadım kullanan var mıdır zararı olur mu?

Ya tanıdığım birisi insan için olan ilaç kuşa faydadan çok zarar verir dedi bende korktum bayağı
Bu her takviye ilaç için geçerli değil. GeOral kullanabilirsiniz sorun olmaz fakat isterseniz daha etkili profesyonel ürünleri tercih edebilirsiniz. Ben Elektrolyt 3 Plus kullanıyorum ama GeOral da işe yarıyor diye duydum, ben kullanmadım.

Oyla 0
Bir de 3 4 gündür kuşum sabahları dışkısını yiyor. Bunun hiç elektrolit vermemle alakası var mıdır

Oyla 0
Tamamdır bu akşam yatarken suyunu alıcam kafesten saabah erkenden suluğa elektrolit koyup vericem uygun mudur?
Yani ben suyu almaya gerek duymuyorum kafeste dursun içer zaten. Ge oral suyun kokusunu, tadını ve rengini etkileyen bir şey değil. Dışkı yeme yetersiz mineral durumunda falan oluyor kafeste kalamar kemiği olsun mutlaka. Yumurta kabuğu verebilirsiniz mama ile. Oyun da oynuyor olabilir.

Oyla 0
Yani ben suyu almaya gerek duymuyorum kafeste dursun içer zaten. Ge oral suyun kokusunu, tadını ve rengini etkileyen bir şey değil. Dışkı yeme yetersiz mineral durumunda falan oluyor kafeste kalamar kemiği olsun mutlaka. Yumurta kabuğu verebilirsiniz mama ile. Oyun da oynuyor olabilir.
Ben uyurken yaptığından dolayı yiyor mu oynuyor mu emin olamıyprum ama sabah dili yemyeşildi. Kalamar kemiği var yumurta kabuğu da veriyorum arada

Oyla 0
Izgaramız da var telden gagasını sokup alıyor. Yemimiz de iyi versela laga inşallah dediğiniz gibi oynuyordur
Dışkıyla oynadığını pek sanmıyorum. Tadına baktıklarında ya tiksinerek fırlatıyorlar ya da yemeye devam ediyorlar. Sizin kuşunuz dışkıların başından ayrılmıyor ise yiyordur diye düşünüyorum.

Net bir bilgim yok ama sanırım sıvı kaybettiklerinde de dışkı yiyip kaybedilen sıvıyı geri kazanmaya çalışıyorlar diye biliyorum.

Oyla 0

Oyla 0
Geri