cicikuss_4
Forum Sakini
Kuşuma elektrolit aldım. Ge oral aldım eczaneden ama daha uyvuşamadım kullanan var mıdır zararı olur mu?
Ya tanıdığım birisi insan için olan ilaç kuşa faydadan çok zarar verir dedi bende korktum bayağıZararı olmaz. Tam dolu suluğa 2 pirinç tanesi kadar verin.
Bu her takviye ilaç için geçerli değil. GeOral kullanabilirsiniz sorun olmaz fakat isterseniz daha etkili profesyonel ürünleri tercih edebilirsiniz. Ben Elektrolyt 3 Plus kullanıyorum ama GeOral da işe yarıyor diye duydum, ben kullanmadım.Ya tanıdığım birisi insan için olan ilaç kuşa faydadan çok zarar verir dedi bende korktum bayağı
Bu ilaç değil ki içinde mineraller var. Bütün canlılar için mineral, mineraldir.Ya tanıdığım birisi insan için olan ilaç kuşa faydadan çok zarar verir dedi bende korktum bayağı
Elekteolyt 3 plus ta mı eczaneden temin ediliyorBu her takviye ilaç için geçerli değil. GeOral kullanabilirsiniz sorun olmaz fakat isterseniz daha etkili profesyonel ürünleri tercih edebilirsiniz. Ben Elektrolyt 3 Plus kullanıyorum ama GeOral da işe yarıyor diye duydum, ben kullanmadım.
Tamamdır bu akşam yatarken suyunu alıcam kafesten saabah erkenden suluğa elektrolit koyup vericem uygun mudur?Bu ilaç değil ki içinde mineraller var. Bütün canlılar için mineral, mineraldir.
Yani ben suyu almaya gerek duymuyorum kafeste dursun içer zaten. Ge oral suyun kokusunu, tadını ve rengini etkileyen bir şey değil. Dışkı yeme yetersiz mineral durumunda falan oluyor kafeste kalamar kemiği olsun mutlaka. Yumurta kabuğu verebilirsiniz mama ile. Oyun da oynuyor olabilir.Tamamdır bu akşam yatarken suyunu alıcam kafesten saabah erkenden suluğa elektrolit koyup vericem uygun mudur?
Ben uyurken yaptığından dolayı yiyor mu oynuyor mu emin olamıyprum ama sabah dili yemyeşildi. Kalamar kemiği var yumurta kabuğu da veriyorum aradaYani ben suyu almaya gerek duymuyorum kafeste dursun içer zaten. Ge oral suyun kokusunu, tadını ve rengini etkileyen bir şey değil. Dışkı yeme yetersiz mineral durumunda falan oluyor kafeste kalamar kemiği olsun mutlaka. Yumurta kabuğu verebilirsiniz mama ile. Oyun da oynuyor olabilir.
Yemi de iyi marka ise oynuyordur muhtemelen. Izgara taktırabilirsiniz.Ben uyurken yaptığından dolayı yiyor mu oynuyor mu emin olamıyprum ama sabah dili yemyeşildi. Kalamar kemiği var yumurta kabuğu da veriyorum arada
Hayır sadece internet üzerinden alabilirsiniz. GR Pet Ürünleri, Akyol Kardeşler gibi güvenilir yerlerden, daha ekonomik gelmesi için bölünmüşünü alabilirsiniz.Elekteolyt 3 plus ta mı eczaneden temin ediliyor
O zaman onu temin edene kadar ge oralı kullanayım en azındanHayır sadece internet üzerinden alabilirsiniz. GR Pet Ürünleri, Akyol Kardeşler gibi güvenilir yerlerden, daha ekonomik gelmesi için bölünmüşünü alabilirsiniz.
Izgaramız da var telden gagasını sokup alıyor. Yemimiz de iyi versela laga inşallah dediğiniz gibi oynuyordurYemi de iyi marka ise oynuyordur muhtemelen. Izgara taktırabilirsiniz.
Versele laga ben de kullanıyorum fakat hastalık durumu bitince değiştireceğim. Benelux denemeyi düşünüyorum, önerilen bir yem.Izgaramız da var telden gagasını sokup alıyor. Yemimiz de iyi versela laga inşallah dediğiniz gibi oynuyordur
Değiştirme sebebiniz ne pekiVersele laga ben de kullanıyorum fakat hastalık durumu bitince değiştireceğim. Benelux denemeyi düşünüyorum, önerilen bir yem.
Dışkıyla oynadığını pek sanmıyorum. Tadına baktıklarında ya tiksinerek fırlatıyorlar ya da yemeye devam ediyorlar. Sizin kuşunuz dışkıların başından ayrılmıyor ise yiyordur diye düşünüyorum.Izgaramız da var telden gagasını sokup alıyor. Yemimiz de iyi versela laga inşallah dediğiniz gibi oynuyordur