Elle beslemede yavrular kaç saat arayla beslenmeli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zara.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zara.

Forum Sakini
Arkadaşlar selam.bi sorum olacaktı .elle beslemede yavrular hangi sıklıkla beslenmeli.Yavruyu besliyorum daha 2 saat geçmeden yuvadan sesi geliyor elime alıyorum elimi kemiriyor ama kursagında daha yemek var tam boşalmadı kursağı acaba doymuyormu yoksa niye böyle yapıyor ilk defe beslediyim icin bilmiyorum

Her 2 saatte bir önerilir ama en kötü sartlarda 4,5 saatte 1 kez mutlaka besleyiniz. Kursagini ne kadar dolduruyorsunuz

Oyla 0
Zaten acıktığında ötmeye başlıyorlar genelde. Yinede zaman zaman müsait oldukça elinize alıp oynayınız. :) 2-3 saatte bir miktar mama verilebilir. Ara ara su damlatılabilir ağıza. Mama içerisine evinizde varsa bir miktar probiyotik ekleyiniz.

Oyla 0
Zaten acıktığında ötmeye başlıyorlar genelde. Yinede zaman zaman müsait oldukça elinize alıp oynayınız. :) 2-3 saatte bir miktar mama verilebilir. Ara ara su damlatılabilir ağıza. Mama içerisine evinizde varsa bir miktar probiyotik ekleyiniz.
Su damlatıyorum ağzına ara sıra. probiyotik temin edemedim ama bir iki güne alacağım .

Oyla 0
Oynuyoruz zaten yuvalıktada durmuyor atlıyor pek haylaz bişey)

Oyla 0
Geri