En Güçlü Probiyotik Tavsiyesi

Murat S.

iyikus.com Üyesi
Sindirimde zorluk çeken ve hasta kuşlarda tedavi sonrası kullanılan,deneyimlediğiniz çok güçlü bir probiyotik varmı ? Entrobac ve sıvı probiyotiklerdende güçlü tek yada 2 günlük kullanımla kursağında yangı,hastalık olan yediklerinden faydalanmakta zorluk çeken kuşlarda endike olan kursağı yenileyen hatta taşlığa bile faydası olan bir probiyotik varmı ?

Kanatlıoil prozim'e ek olarak enterobac kullanılabilir 👍
Dr.Brockamp probac 1000 için ne diyorsunuz hocam ? Mantarlarıda baskılıyormuş.Entrobac ile içerik aynımı yoksa farklımı ? Entrobac vitamin içerikli olduğu için med tollyaminle hastalık tedavisi sonrası kullanımda vitamin içerikli probiyotik kullanmak ağır gelmezmi ?

Baktım güzel içerikli bir probiyotik. Daha uygun fiyatlı aynı etkiyi yapacak ürünler de var 👍
Önerebilirmisiniz hocam,dr brockamp kandidiyazısı baskılıyormuş heralde pahalı olmasının sebebi bu,elimdekiler dışkı tahlilinde pek bir işe yaramadığını anladım.Virüsleri mantarları baskılayan veya başlamadan yok eden probiyotik önerebilirseniz tedavi sonrasında uygulayalım.

Önerebilirmisiniz hocam,dr brockamp kandidiyazısı baskılıyormuş heralde pahalı olmasının sebebi bu,elimdekiler dışkı tahlilinde pek bir işe yaramadığını anladım.Virüsleri mantarları baskılayan veya başlamadan yok eden probiyotik önerebilirseniz tedavi sonrasında uygulayalım.
Kanatlı oil prozim var mesela.

Bu önerdiğiniz ürün virüsleri ve mantarları baskılıyormu ? İlk kursak numune tahlilinde mantar kendini korumaya almış demişti veteriner.Öyle bir ürün olmalıki tedaviden sonra biraz uzun süre kullanabileceğim bir ürün,megabakteri direnç geliştirmemesi için.
Hiç bir probiyotik bacteri veya mantarları %100 önlemez. İhtimali azaltır sadece. Öyle bir probiyotik olsa 10 bin tl ödemeye razı olur millet 😂 Özellikle üreticiler. Probac ne kadar önlüyorsa prozim de aşağı yukarı o kadar önler. Farkı birinin ithal olduğu için fiyatının yüksek olması 👍

Geri