Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ve diğer bahsetmek istedikleriniz: Daha önce çok sayıda muhabbet kuşum oldu fakat ihtiyaçlarını babam karşılıyor gerekli şeyleri babam yapyırodu. Zamanında çiftleşen kuşlarımız da olmuştu. Fakat şu an ki muhabbet kuşuma ben bakmaya çalışıyurum. Kafesi, yediği ,içtiği her şeyin sorumluluğu bende. Kuşumun cinsiyeti dişi ve 7 aylık.
ve diğer bahsetmek istedikleriniz: Daha önce çok sayıda muhabbet kuşum oldu fakat ihtiyaçlarını babam karşılıyor gerekli şeyleri babam yapyırodu. Zamanında çiftleşen kuşlarımız da olmuştu. Fakat şu an ki muhabbet kuşuma ben bakmaya çalışıyurum. Kafesi, yediği ,içtiği her şeyin sorumluluğu bende. Kuşumun cinsiyeti dişi ve 7 aylık.
Tanıttığınız için kendinizi teşekkür ederiz. Ben de kuşumun sorumluluklarını kendim karşılıyorum hem daha rahat oluyor tabii maddi açıdan biraz destek alıyorum ailemden.