Erkek kuş neden bağırıyor

Emiryağız

Forum Sakini
Yeni eş olan çiftin erkeği konuşuyor du yaklaşık bir aydır konuşmuyor.kafeste ve salinca çağırma sesi gibi sürekli bağırıyor.yerlerde yuva arıyorlar acaba sebep bu olabilirmi dişi bir buçuk ay önce kabuksuz yumurta sorunu yaşadı.ve ishal durumu pek geçmedi.yuvalik için erken diye düşündüm sağlık açısından sizce ne yapalım.video atmaya çalışacağım

Her kuş türü için aynıdır. Eşleşmek isteyen kuşlar genel olarak bir kuytu karanlık köşe arayışına yönelir.

Oyla 0
kabuksuz yumurta sorunu yaşadıysa yuvalık takmadan önce sağlam şekilde beslenme programı uygulamanız ( kalsiyum,mineral , multivitamin) faydalı olur. aksi durumda sorun tekrarlayabilir ya da yumurta sıkışması meydana gelebilir

Oyla 0
kabuksuz yumurta sorunu yaşadıysa yuvalık takmadan önce sağlam şekilde beslenme programı uygulamanız ( kalsiyum,mineral , multivitamin) faydalı olur. aksi durumda sorun tekrarlayabilir ya da yumurta sıkışması meydana gelebilir
Bende bundan korkuyorum elimden geldigince birşeyler yapmaya çalışıyorum kalamar kuş kumu daldari yumurta maması mercimek çimlendirme yaptım ondan hepsinden ara ara veriyorum vitamin felan da veriyorum aralıklarla inşallah birdaha öyle sorunlar olmaz

Oyla 0
Bende bundan korkuyorum elimden geldigince birşeyler yapmaya çalışıyorum kalamar kuş kumu daldari yumurta maması mercimek çimlendirme yaptım ondan hepsinden ara ara veriyorum vitamin felan da veriyorum aralıklarla inşallah birdaha öyle sorunlar olmaz
çok sık rastlanan bir sorun değil aslında. Ancak tekrar ederse asla eşlememenizi öneririm.

Oyla 0
Geri