Paşa sahibi
Forum Sakini
Son düzenleme:
Video atamadim bir türlü uzun diyorMerhaba,
Video eklediyseniz ben göremedim tekrardan video yüklerseniz daha sağlıklı yorumlar alabilirsiniz.
Upload Video Online - Free Video Hosting - Streamable bu siteden atmak istediğiniz videoyu dönüştürüp verilen linki buraya atabilirsiniz.Video atamadim bir türlü uzun diyor
Youtube üzerinde attım benimki erkek ama elinde dışı sultan var arkadaşdan aldım eğer benimki erkekse vermiyecegim dışı yi bana iyiden alisti o yüzden soruyorum zaten yeni sesler çıkarmaya başladıUpload Video Online - Free Video Hosting - Streamable bu siteden atmak istediğiniz videoyu dönüştürüp verilen linki buraya atabilirsiniz.
Ses kayıtları yaptım ama gruba atamiyorum onu nasıl yapabiliriz Doğanay bey elimdeki Disi şartlı aldım epey bana alistiKonuşma antrenmanları yapıyor gibi. Erkek bana göre ötüşü ve görüntüsü
Ses kaydı harici bir şey yoksa instagram hesabımızdan atabilirsiniz. Kontrol ederim bildirimi gördüğümde. Kullanıcı adınızı da belirtirseniz sevinirim.
Ses kaydı harici bir şey yoksa instagram hesabımızdan atabilirsiniz. Kontrol ederim bildirimi gördüğümde. Kullanıcı adınızı da belirtirseniz sevinirim.
Ses kayıtları yaptım ama gruba atamiyorum onu nasıl yapabiliriz Doğanay bey elimdeki Disi şartlı aldım epey bana alisti
Slm Doğanay bey bugün cekim yaptım sesleri böyle çıkarıyor![]()
30 Ocak 2022
youtube.com