Erkek Mubişimin Yanına Bir Eş mi Almalıyım Yoksa Bir Arkadaş mı?

mubissever98

Çevirmen
Merhaba Arkadaşlar,

Erkek muhabbet kuşuma daha iyi bakabilmek için yanına bir eş ya da erkek bir arkadaş almak istiyorum.

Eğer bir dişi alırsam ve yavruları olursa onlara bakamam gibi geliyor kendime bu konuda güvenmiyorum. Bazıları yuvalık takmazsan yavru olmaz diyor ancak bu da kuşlara işkence yapmak gibi geliyor.

Sizce erkek bir kuş almak kuşumu mutlu eder mi? muhabbet kuşlarının mutlu olması için bir eş ya da arkadaş olması gerektiğini biliyorum.

Şu an bir de dişi sultan papağanım bar farklı kafeste ancak güzel anlaşıyorlar.

Yol gösterirseniz sevinirim, kuşlarım için en iyisini yapmak istiyorum

Ayrıca muhabbet kuşum eş yada arkadaş alma yaşına gelmiş mi sizce?

şimdiden teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• EF0026ED-6D2B-4B47-8CD3-1B32A9A3984B.jpeg
    EF0026ED-6D2B-4B47-8CD3-1B32A9A3984B.jpeg
    1.6 MB · Görüntüleme: 2
  • 3F545FB4-8353-4CCC-ADAE-F32D6E38C8A3.jpeg
    3F545FB4-8353-4CCC-ADAE-F32D6E38C8A3.jpeg
    1.2 MB · Görüntüleme: 2
Yetişkin bir erkek kuş için en uygun aday bir dişi almak. Sebebi ise erkekler kendi aralarında kur süreçlerini kuvvetlendirecektir ve daha aktif bir tutum gösteren diğerini baskılayacaktır. Buda her iki kuşta da stres, hormonal problemleri arttırabilir.

Yavru büyütmek çokta zor değil kaldı ki evcil bir kuşu eşe getirmekte oldukça zor :)

Oyla 0
Yetişkin bir erkek kuş için en uygun aday bir dişi almak. Sebebi ise erkekler kendi aralarında kur süreçlerini kuvvetlendirecektir ve daha aktif bir tutum gösteren diğerini baskılayacaktır. Buda her iki kuşta da stres, hormonal problemleri arttırabilir.

Yavru büyütmek çokta zor değil kaldı ki evcil bir kuşu eşe getirmekte oldukça zor :)
cevabınız için çok teşekkür ederim. kuşuma 2-3 ay sonra bir eş almayı düşünüyorum sizce uygun mudur? sanırım kuşum şu an 5 aylık.

ayrıca sultan papağanım bize hiç alışamadı sürekli bize tıslıyor çok üzülüyorum çünkü onu elime alıp dolaştırmak istiyorum. belki o 2-3 ay içinde sultan papağanım bize biraz daha alışır.

Oyla 0
Beş ayını biraz geçmiş bence :)
Yaşına daha yakın görünüyor. 8-10 ay arası gibi diyelim. Daha ufak dişi almak bence riskli olabilir. Minimum 5-6 aylık bir dişi tercih ediniz.

Oyla 0
Geri