Erkek sultan papağanım dişinin ense tüylerini yoluyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Recep45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Recep45

iyikus.com Üyesi
Öncelikle herkese selam. Sitede yeniyim konu fln ilk defa aciyom yanlis actiysam özür dilerim.2 tane sultan papağanım vardı 3 aylikken aldim 2 si de disi cikti sonradan 1 erkek getirdim erkek kucukmus ciftlesme olmadi 10 gun kadar once 1 cift aldim ikisi de konusuyo cift diye aldik ikisi de erkek cikti 1 gun sonra hemen hepsini ayni kafese attim anlasti benim eski disi ile yeni erkek ikisini gece ayni kafese atip gittim ertesi gun kafesi temizlicektim yuva fln takili deil 6-7 kisi oturuyoz ciftlestiler 10 sn kadar biz sasirdik sonra 2 saat gecti 1 dk kadar ciftlestiler temuz 8 den beri ciftlesiyolar her gun 1-2 defa simdi kuslar 2 metre kadar yuksekte duruyo disinin ense tuylerini yolmus erkek neden olur sizce (bu arada disiler 1 yasinda 2020 ekimde aldim 3 ayliklardi)

Bu dönemde tepe bölgelerinde kopma ya da yolma durumları sık gözlemleniyor. Genel bir kavga durumu yoksa eğer telaş etmeyin. Yuva taktıysanız talaş ya da taban malzemesi kullanın bir miktar

Oyla 0
Bu dönemde tepe bölgelerinde kopma ya da yolma durumları sık gözlemleniyor. Genel bir kavga durumu yoksa eğer telaş etmeyin. Yuva taktıysanız talaş ya da taban malzemesi kullanın bir miktar
Yuvalik takili talas ta var ne zaman yavru alirim hocam bu arada sagolun cevap yazdiginiz icin kavga yok disi ile erkek 1 gunde ciftlesti disi hala tuyde ve yuva takili olmamasina ragmen

Oyla 0
Yuvalik takili talas ta var ne zaman yavru alirim hocam bu arada sagolun cevap yazdiginiz icin kavga yok disi ile erkek 1 gunde ciftlesti disi hala tuyde ve yuva takili olmamasina ragmen
Yakın zamanda aksilik olmaz ise yavrulayacaktır. Evde o yönde gidiyor gibi. Dişi ne zaman hazır hissederse o zaman yumurta bırakır

Oyla 0
Geri