Eş isteyen kuş

batari2521

Forum Sakini
Selamlar. Erkek muhabbet kuşum artık çiftleşmek istiyor. Elde sıvı bırakmaya başladı. Eş almakta istemiyorum. Çünkü şu an bize çok alışık. Eş alırsak ev halkından soğuyacak. Ne yapmamı tavsiye edersiniz

Benzer bir kuşum vardı. Onun bu davranışını pek değiştiremedim, sonunda pes ettim. Çok evcil olduğundan eşe gelmesi epeey uzun sürdü (Neredeyse 1 yıl). Sizde de bu tip bir durum olabilir.

Selamlar. Erkek muhabbet kuşum artık çiftleşmek istiyor. Elde sıvı bırakmaya başladı. Eş almakta istemiyorum. Çünkü şu an bize çok alışık. Eş alırsak ev halkından soğuyacak. Ne yapmamı tavsiye edersiniz
Özür dileyerek söylüyorum, bu sizin tercihinize kalmış tabi fakat -bize karşı soğuyacak- diyerek eş almamak bana biraz bencillik gibi geliyor. O da bir canlı ve kendi cinsinden bir arkadaşa ihtiyaç duyması gayet normal değil mi? Size çok alışık bir kuş ise (ilgisi hiç azalmaz diyemem) size karşı saldırgan davranıp uzak durmaz. Uysal ve küçük bir yavru alırsanız zamanla o yavru da size alışır ve süreç aynı şekilde devam eder 😊 Yavru vb durumlardan korkuyorsanız da kafese yuvalık takmadığınız sürece yavru yapmazlar

Geri