Eş kuşlarım kavga ediyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emreee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emreee

iyikus.com Üyesi
Dişi erkeği dövüyor sürekli altına alıyor bazen kuyruğunu ısırıp çekiyor sürekli kovalıyor nerdeyse ve arada öpüşüyorlarda anlamadım bir şey
Yaklaşık 1,5 2 ay önce yumurtlamıştı dişi sonra kuluçkanın 2. Haftasında felan yeğenim oyun oynarken kafesi devirdi sonra yavrular çıkmadı sanırım o zaman ölmüşler zamanı olduktan sonra baktım yumurtanın içinde kurumuş civcivler her neyse yuvalığı çıkardım kavga ediyorlar diye bir şey değişmedi 1 haftadır dişi rahat vermiyor erkeğe sebebi nedir acaba artık çift değiller mi? "Muhabbet kuşu "

Dişi erkeği dövüyor sürekli altına alıyor bazen kuyruğunu ısırıp çekiyor sürekli kovalıyor nerdeyse ve arada öpüşüyorlarda anlamadım bir şey
Yaklaşık 1,5 2 ay önce yumurtlamıştı dişi sonra kuluçkanın 2. Haftasında felan yeğenim oyun oynarken kafesi devirdi sonra yavrular çıkmadı sanırım o zaman ölmüşler zamanı olduktan sonra baktım yumurtanın içinde kurumuş civcivler her neyse yuvalığı çıkardım kavga ediyorlar diye bir şey değişmedi 1 haftadır dişi rahat vermiyor erkeğe sebebi nedir acaba artık çift değiller mi? "Muhabbet kuşu "
Merhaba bir süre kuşları ayırın sadece seslerini duysunlar birbirlerini görmesinler 10 15 gün sonra tekrar aynı kafese almanızı öneririm

Ama erkek kur yapıyor yine dövüyor 😅
Dişi kendi istediğinde çiftleşme gerçekleşir erkek ne kadar kur yaparsa yapsın dişi o an istemezse olmaz 😂 siz ayırın yuvalık olan kafese erkeği koyun birleşince sonucu goruceksiniz😂 aynı sorunu kuşlarında bende yaşadım bu şekilde burada çözüm buldum

Dişi kuşunuz çok hazır ancak erkek kuş tam kondisyonda olmamasından kaynaklı. Aşırı yoğun kavgalar yoksa beklemek gerekiyor. Kemirebilecekleri şeyleri arttırmalısınız. Ahşap parçaları, kalamar, çimen türevi çayır otları gibi gibi. Stresini orada attığında saldırganlığı azalır. Banyo ve sık uçurma da rahatlatacaktır.

Dişi kuşunuz çok hazır ancak erkek kuş tam kondisyonda olmamasından kaynaklı. Aşırı yoğun kavgalar yoksa beklemek gerekiyor. Kemirebilecekleri şeyleri arttırmalısınız. Ahşap parçaları, kalamar, çimen türevi çayır otları gibi gibi. Stresini orada attığında saldırganlığı azalır. Banyo ve sık uçurma da rahatlatacaktır.
Anladım teşekkür ederim

Hocam yuvalık taktım tekrardan bugün kavgaları azaldı gibi erkek yuvalığa bakmaya başladı ama yinede arada dişi dövüyor hala 😅

Ya ben ölen yavrulara çok üzüldüm 😭

Dışkıda bozulma var sanırım
Kamburlasma da başlamış gibi videodan birşey anlamadım ama kuyruk sekmesi varmı bana yumurta oluşmaya başlamış gibi geldi durumdan haberdar ediniz

Geri