Eş mi arkadaş mı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ebrares
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ebrares

iyikus.com Üyesi
Merhabalar benim 2.5 yaşlarında erkek muhabbet kuşum var bize hiç alışmadı büyük aldığımızdan kaynaklı sanırım çok sakin ve uysal bi kuş. Yaklaşık 1 senedir kızgınlıkta çıkmadı hiç her türlü oyuncağa kur yapıyor yem çıkarıyor. Sürekli böyle kızgınlıkta olması sıkıntı olur mu kuş için? Eş almak istiyorum ancak çiftleşme olursa bakamayabiliriz ben sadece yazın evdeyim. Ayrıca bize hiç alışkın olmadığı için sıkıldığını hissediyorum tek kuş kafesinden de çıkmıyor hiç bu yüzden yanına mutlaka kuş alıcam eğer yavru bi erkek daha alırsam sıkıntısı gider mi çünkü birinden duyduğuma göre kuşlarda arkadaşlık olmaz sadece eş lazım vs dedi. Eş mi alayım arkadaş mı karar veremedim açıkçası önceliğim onun sıkılmaması özellikle evde tek kaldığı zamanlarda

Kuşunuz Yavru bir erkek olsaydı yanına bir erkek kuş sorun olmayabilirdi yanlız şuan kuşunuz yaşında ve kızışmış yavru bir erkek alırsanız
Kafesi sahiplendiği için güç kavgası olacaktır
Eş alırsanız daha doğru olur yuvalık takmayın
Dişi kuş yuvalık olmadığı için üreme moduna girmeyecektir
Yumurta yaptı diyelim
Kafes altına yapar muhtemelen
Yaptığı yumurtayı alırsanız sorun olacağını sanmıyorum

Kuşunuz Yavru bir erkek olsaydı yanına bir erkek kuş sorun olmayabilirdi yanlız şuan kuşunuz yaşında ve kızışmış yavru bir erkek alırsanız
Kafesi sahiplendiği için güç kavgası olacaktır
Eş alırsanız daha doğru olur yuvalık takmayın
Dişi kuş yuvalık olmadığı için üreme moduna girmeyecektir
Yumurta yaptı diyelim
Kafes altına yapar muhtemelen
Yaptığı yumurtayı alırsanız sorun olacağını sanmıyorum
Kuşumun karakteri çok sakin dhaa önce yanına kuş geldi umrunda bile olmadı ensesine vur ekmeğini al o cins bi kuş zaten ilk önce ayrı kafeslerde tutup sonra birleştiricem dişinin yumurtasını aldığım zaman bu onu etkilemez mi sonuçta yavru bakımı var ve ben üretmek de istemiyorum açıkçası

Kuşumun karakteri çok sakin dhaa önce yanına kuş geldi umrunda bile olmadı ensesine vur ekmeğini al o cins bi kuş zaten ilk önce ayrı kafeslerde tutup sonra birleştiricem dişinin yumurtasını aldığım zaman bu onu etkilemez mi sonuçta yavru bakımı var ve ben üretmek de istemiyorum açıkçası
Yunrutasini alın derken
Kuluçka ya izin vermeyin demek istiyorum yani yavru almayın

Geri