Eş önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Umut_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Umut_

iyikus.com Üyesi
arkadaşlar kuşum nerde ayna görse ona koşuyor nerde parlayan bir şey görse ona koşup kusuyor belliki eş istiyor yaklaşık 9 10 aylık değişik söylentiler var kuşu dişilerin içine atın kendisi seçer felan diye ne yapmalıyım

@Şimal_yıldızı katılmakla birlikte benim de dişi bir kuşum var eş almayı düşünüyorum fakat dediğiniz işte bir yere götürüp salma olayına üreticilerin çoğu zaten izin vermez verse verse petshoplar verir onda da 50-60 kuşu bir araya koyduklarını düşünürsek birinde bile hastalık varsa sıkıntı olma ihtimali var bunun yerine eş değiştirme yoluna gidersiniz aldığınız yere söyleyip tabi 1 hafta kontrol edin sağlığınızdan emin olun 2 saat yanında tutup beğenmiyor diye de götürmeyin geri

Oyla 1
Ben o yöntemi çok sağlıklı bulmuyorum çünkü olası hastalıklardan korunamaz salmalara attığınız zaman, ayrıca eşi erkek seçmez dişi seçer
@Şimal_yıldızı katılmakla birlikte benim de dişi bir kuşum var eş almayı düşünüyorum fakat dediğiniz işte bir yere götürüp salma olayına üreticilerin çoğu zaten izin vermez verse verse petshoplar verir onda da 50-60 kuşu bir araya koyduklarını düşünürsek birinde bile hastalık varsa sıkıntı olma ihtimali var bunun yerine eş değiştirme yoluna gidersiniz aldığınız yere söyleyip tabi 1 hafta kontrol edin sağlığınızdan emin olun 2 saat yanında tutup beğenmiyor diye de götürmeyin geri
Bir çok yöntem var elbette ama bu süreçte en sağlıklısı iyi bir üreticiden kuş seçmek
Teşekkürler arkadaşlar cansınız

Oyla 0
Geri