Bengisu Çobanoğlu
iyikus.com Üyesi
Kızıma eş aldım. 2. Gündeyiz. Çok kızıyor sürekli dövüyor. Ama bazende tüylerini düzeltiyor sevgiyle yaklaşıyor. Zamanla alışırlar mı? Oğlumun cinsi nedir? Teşekkürler
Çok teşekkür ederizÇok tatlılar Eğer birbirlerini beğendiler ise tabii ki zamanla alışacaklardır. Bunun için 1-2 ay zaman tanımalısınız. Bu süreçte eğer çok fazla kavga etmiyorlar ise, tek tünek kullanabilirsiniz. Böylelikle birbirlerine daha yakın durma fırsatları olur, bu da alışma sürecini hızlandırır. Cinsini @Doğanay Y. müsait olduğunda cevaplar
Aynen ben de ona çok takıldım ama hormonlar falan oluyor ya bazen ağzımı açmak istemedim o yüzdenKuşun ceresi beni biraz endişelendirdi. Dişi olabilir kuş ama çok alengirli Yanlış yorum yapmak istemiyorum
Aldığım yerde dişiler ve erkekler ayrı kafesteydi çok fazla kuş vardı dişi olamaz sanırımKuşun ceresi beni biraz endişelendirdi. Dişi olabilir kuş ama çok alengirli Yanlış yorum yapmak istemiyorum
Herkes aynı şeyi söyledi göz çevresinde bi tüy dökülmesi mevcut sanırım zamanla geçecek inşallahAyrıca kuş yıpranmış gibi kanat tüyleri, göz etrafı falan. tavsiyem: normal bir kuşa göre daha fazla ilgilenin