ESB3 Hakkında bilgisi olan var mı?

Selhan H.

Çevirmen
herkese iyi günler, veterinerin bana tavsiye ettiği bir ilaç, ne işe yaradığını tam anlamıyla öğrenemedim. internettr kısıtlı bilgi mevcut. vetilac sitesinde de içeriği kapalı. ilaç hakkında bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210531-213521_Chrome.jpg
    Screenshot_20210531-213521_Chrome.jpg
    610.4 KB · Görüntüleme: 8
Etken maddesini araştırırsan daha çok bilgiye ulaşırsın. Etken madde sülfaklozin, koksidiyozda kullanılır..

Oyla 0
hekim neden verdi bilemem ancak sülfaklozin ve sulfadimidin ( sulphamezathine) aynı aileye ait ve benzer etkiye sahip ilaçlar

Oyla 0
hekim neden verdi bilemem ancak sülfaklozin ve sulfadimidin ( sulphamezathine) aynı aileye ait ve benzer etkiye sahip ilaçlar
yok ilacı vermedi. ben durumu anlattım. bu ilacın ismini verdi. ilacı araştır. almak istersen gelirsin dedi. "Salmonella gallinarum, Pasteurella multocida kaynaklı enfeksiyona bağlı bakteriyel hastalık " diye de okudum bir yerde, ilacın kullanım alanı olarak

Oyla 0
yok ilacı vermedi. ben durumu anlattım. bu ilacın ismini verdi. ilacı araştır. almak istersen gelirsin dedi. "Salmonella gallinarum, Pasteurella multocida kaynaklı enfeksiyona bağlı bakteriyel hastalık " diye de okudum bir yerde, ilacın kullanım alanı olarak

prospektüsler pratikte biraz yanıltıcı olabiliyor. kuşunuzun rahatsızlığını bilmiyorum ancak bakteriyel enfeksiyon için sulfanomid kullanılacaksa aşağıdaki kombinasyonun spektrumu çok daha geniştir

Screenshot_20210601-085557_Photos.jpg

Oyla 0
Oyla 0
Geri