herkese iyi günler, veterinerin bana tavsiye ettiği bir ilaç, ne işe yaradığını tam anlamıyla öğrenemedim. internettr kısıtlı bilgi mevcut. vetilac sitesinde de içeriği kapalı. ilaç hakkında bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim
ben zaten sulphamezathine kullandım. bunuda belirtmiştim. yanlış anladı heraldeSulfaclozine (Sulfaklozin) Sodyum... Antibakteriyel ve antikoksidiyal etkileri olan etkili bir sulfonamid türevi. Koksidiyoz tedavisinde kullanılır..
yok ilacı vermedi. ben durumu anlattım. bu ilacın ismini verdi. ilacı araştır. almak istersen gelirsin dedi. "Salmonella gallinarum, Pasteurella multocida kaynaklı enfeksiyona bağlı bakteriyel hastalık " diye de okudum bir yerde, ilacın kullanım alanı olarakhekim neden verdi bilemem ancak sülfaklozin ve sulfadimidin ( sulphamezathine) aynı aileye ait ve benzer etkiye sahip ilaçlar
yok ilacı vermedi. ben durumu anlattım. bu ilacın ismini verdi. ilacı araştır. almak istersen gelirsin dedi. "Salmonella gallinarum, Pasteurella multocida kaynaklı enfeksiyona bağlı bakteriyel hastalık " diye de okudum bir yerde, ilacın kullanım alanı olarak
daha önceden 2 konu açmıştım. konular çok dağıldı. toplu kısa ve öz yeni bir konu açacağımprospektüsler pratikte biraz yanıltıcı olabiliyor. kuşunuzun rahatsızlığını bilmiyorum ancak bakteriyel enfeksiyon için sulfanomid kullanılacaksa aşağıdaki kombinasyonun spektrumu çok daha geniştir
Ekli dosyayı görüntüle 17512