Kubilay
iyikus.com Üyesi
Daha dün erkek kuş aldım fakat dişi kuşum ona saldırıyor kafesin içindeyken dışındayken farketmiyo. Acaba kafes onun evi olduğu için evini koruyo olabilir mi yoksa uyumlu eş mi olamiyacaklar?
Daha dün erkek kuş aldım fakat dişi kuşum ona saldırıyor kafesin içindeyken dışındayken farketmiyo. Acaba kafes onun evi olduğu için evini koruyo olabilir mi yoksa uyumlu eş mi olamiyacak
Hocam benim çift kuşlarım var 7 yavrusu var son yavru daha 3 günlük bugün ne olduysa birden kavga etmeye başladılar dün yavruları besliyorlardı erkek dişiyi besliyordu bu sabah ayırdım erkeği dişiyi 2dk bile olmadan kafasındaki tüyleri hep yoldu görmeseydim belkide öldürmüştü niye böyle oldu anlamadımDaha dün erkek kuş aldım fakat dişi kuşum ona saldırıyor kafesin içindeyken dışındayken farketmiyo. Acaba kafes onun evi olduğu için evini koruyo olabilir mi yoksa uyumlu eş mi olamiyacaklar?
Bazen bissürü sebebten dolayı kavga edebiliyor kuşlar. En ufak sebebten mesela örnek olarak yem kavgası dahi çok kötü sonuçlanabilir. Biraz birarada tutun bakın devam ederse kuşları ayırmalısınız.Hocam benim çift kuşlarım var 7 yavrusu var son yavru daha 3 günlük bugün ne olduysa birden kavga etmeye başladılar dün yavruları besliyorlardı erkek dişiyi besliyordu bu sabah ayırdım erkeği dişiyi 2dk bile olmadan kafasındaki tüyleri hep yoldu görmeseydim belkide öldürmüştü niye böyle oldu anlamadım
Evet dün öyle birşey oldu ben 2 3 günde bir marul veriyorum normalde hem erkeğe kafese koyuyorum hem de dişinin yuvalığına bırakıyorum o sırada ilk marulu koyar koymaz dişide cıktı marulu yemeye o sırada kavga ettiler ama dişiye ayriyeten marul verince kavga bitti ama bu sabah durduı yere kavga ettiler ben şuan çalışıyorum mecbur sabah direk ayırdım ev deyken erkeği tekrar dişinin yanına koyup gözlemleyeceğimBazen bissürü sebebten dolayı kavga edebiliyor kuşlar. En ufak sebebten mesela örnek olarak yem kavgası dahi çok kötü sonuçlanabilir. Biraz birarada tutun bakın devam ederse kuşları ayırmalısınız.
1 hafta bekleyin, eger kavgalar devam ediyorsa ayirmaniz gerekiyor.Daha dün erkek kuş aldım fakat dişi kuşum ona saldırıyor kafesin içindeyken dışındayken farketmiyo. Acaba kafes onun evi olduğu için evini koruyo olabilir mi yoksa uyumlu eş mi olamiyacaklar?