Esniyor mu yoksa hasta mı ???

Duygumaviş

Forum Sakini
Arkadaşlar merhaba
Kızım bugün esniyor gibi 3-4 defa ağzını açıp açıp kapattı.
Video var elimde ama nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum.

YouTube'ya veya Free video upload - Streamable buraya yükleyip linkini paylaşabilirsiniz. Muhabbet kuşlarının boğazlarına bir şey takıldığında, yediği besini sindirmek amacıyla veya kuru havadan dolayı vs. öğürme gibi bir hareket yapabiliyorlar. Videoyu görmek daha iyi olacaktır fakat bu eylemi gerçekleştirirken bir kusma vs. meydana gelmiyorsa bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.

Oyla 0

Sanırım başardım, bu benim arada yemli dışkı yapan karaciğer büyümesi ve hormon tedavisi gören kızım.

yemli dışkı içinde laboratuvar götürücem dışkılarını topluyorum yarın İzmir’e kargolayacağım.

Oyla 0

Sanırım başardım, bu benim arada yemli dışkı yapan karaciğer büyümesi ve hormon tedavisi gören kızım.

yemli dışkı içinde laboratuvar götürücem dışkılarını topluyorum yarın İzmir’e kargolayacağım
yem bağızında kaldığı için olabilir her gün yapıyormu?

Oyla 0

yemli dışkı içinde laboratuvar götürücem dışkılarını topluyorum yarın İzmir’e kargolayacağım.
Merhaba. İzmirdeki kanatlı veterinerine ben de yollamak istiyorum. Örnekleri masıl muhafaza ediyorsunuz neye topladiniz?

Oyla 0
Merhaba. İzmirdeki kanatlı veterinerine ben de yollamak istiyorum. Örnekleri masıl muhafaza ediyorsunuz neye topladiniz?
Duygu hanımın başka bir konuya yazdığı mesajı alıntılıyorum;
şöyle ki İstanbul’da ki kanatlıdan anlayan en iyi yer İstanbul vet diye biliyorum bende.
Lakin gitme durumunuz yoksa ben de burada ki arkadaşımın tavsiyesi ile İZMİR ÖZM TEŞHİS LABORATUVAR ile tanıştım
Sahibi doktor Ömer bey,gerçekten çok donanımlı ve herşeyden önce insani yönü çok fazla.
Ben şu şekilde yaptım.
Önce bir adet idrar tahlil kabı aldım.
Eczaneden de bir adet fizyolojik tuzlu su aldım.
Bir adet enjektör aldım ve makyaj silme pamuğu aldım.
Daha sonra 2 veya 3 gün boyunca dışkılarını elle temas etmeyecek şekilde kürdan ucuyla aldım kabın içine koydum.
Dışkılar kurumasın diye enjektörle çektiğim tuzlu suyla makyaj silme pamuğunu nemlendirdim ve kabın içine yerleştirdim fakat dışkılara değdirmedim yapısını bozmamak için.
Pamuğu arada sırada değiştirdim.
Sonra kargo ile Ömer beye gönderdim.
Ertesi gün elinde oldu ve hemen inceledi.
Süreç bu şekilde oldu.

Ayrıca iyikuş’tan yönlendirildiğinizi belirtirseniz indirim de yapıyorlar..

Oyla 0
Geri