Finch yemi, Sağlık Tohumu ve G1 yem.

Hosmanoglu

iyikus.com Üyesi
Kullanan ve nereden temin ettiğini paylaşabilecek koca yürekli arkadaşlara ihtiyacım var.

Kullanan ve nereden temin ettiğini paylaşabilecek koca yürekli arkadaşlara ihtiyacım var.
Merhaba.
G1;Petmarketburada'nın karışımını kendi yaptığı yemi ve kaliteli diye biliyorum.(ben kullanmadım ama kullananlar memnun)
Sağlık Tohumu ve kenevir'i Akyol Kardeşlerden çeşitli zamanlarda yem aldım,bir sorun yaşamadım.

Oyla 0
Finch yeminde açık ara en iyi natural diyorlar. Natural ya da king yemi alinabilir. Şuan bende olmadığından paylasmam mümkün değil ?

Oyla 0
Bende tanıdığım birinin tavsiyesi üzerine King'in finch yemini denedim ve gerçekten memnun kaldım. Akyol'dan almıştım hala stokta var bakabilirsin.

G1 Experience Muhabbet Kuşu Üretici Yemini denemiştim. Yem fena değildi ama bence şişirildiği kadar mükemmelliği yok....

Gelelim sağlık tohumuna. Forumdan daha önce birisi daha sormuştu ona yazdıklarımı copy paste yapacağım;
Biliyorsun ki piyasa da bir sürü marka var. Bu sağlık tohumları için de geçerli. Adını çok duyduğumuz Versele Laga’nın da var hiç duymadığımız Rio diye bir markanın da var. Yakın zamanda, benim piyasada gördüğüm tüm sağlık tohumlarının içeriklerini kaydetmiştim. Buraya ekledim:

Zamanında Duvo kullanmıştım iyiydi. Şu an petmarketburada yeni versiyonu var.

King kullandım ve tavsiye ederim. Akyol’da var. Şimdi baktım da PMD'de varmış.

Raggio Di Sole’yi tanıdığım biri kullanmıştı ama memnun kalmadı.

Deli Nature maalesef ülkemizde şuan yok.

Bravo’nun ürünleri biraz daha ucuz oluyor ama bu sağlık tohumu 20 kg den aşağı satılmıyor sanırsam o yüzden senin işine yaramaz..

Rio’nun içeriği fena değil alınabilir ama yine de diğer markalar varken tercih eder miyim, bilemiyorum...

Naturelife ve Seva markalarını kullanmadım..

Gelelim VL’ye. İki tane sağlık tohumu var. Biri VL Snack diğeri de Versele Laga Prestige Yabani Sağlık Ve Kondisyon Tohumları. Snack olanı kullanmadım ama tercih ediliyor. 125 gramı 30-35 tl civarlarında, pahalı bence...

Diğerini de tanıdığım üreticilerin neredeyse hepsinin kullandığını bilirim. Bende kullandım ve memnun kaldığımı net olarak söyleyebilirim. Öneririm. İnternette bölünmüş olarak satılıyor..

Bana soracak olursan Garden Mix'de alınabilir. Tabii ki yeme durumu kuştan kuşa değişebilir....

Oyla 0
Bursa'da dernek aracılığıyla tüm yemlerin toptancısını buldum. Bursa'da yem ihtiyacı olan varsa yardımcı olabilirim. Tüm çeşitler mevcut. İlginiz için teşekkürler.

Oyla 0
Geri