Hosmanoglu
iyikus.com Üyesi
Kullanan ve nereden temin ettiğini paylaşabilecek koca yürekli arkadaşlara ihtiyacım var.
Merhaba.Kullanan ve nereden temin ettiğini paylaşabilecek koca yürekli arkadaşlara ihtiyacım var.
Biliyorsun ki piyasa da bir sürü marka var. Bu sağlık tohumları için de geçerli. Adını çok duyduğumuz Versele Laga’nın da var hiç duymadığımız Rio diye bir markanın da var. Yakın zamanda, benim piyasada gördüğüm tüm sağlık tohumlarının içeriklerini kaydetmiştim. Buraya ekledim:
Zamanında Duvo kullanmıştım iyiydi. Şu an petmarketburada yeni versiyonu var.
Duvo Plus+ Yabani Kondisyon Ve Sağlık Tohumu Karışımı 1 kg sadece 0,00 TL
Duvo Plus+ Yabani Kondisyon Ve Sağlık Tohumu Karışımı ve diğer tüm özel kuş ürünleri tek tıkla hızlı kargo ile kapınızda hemen tıklayın...www.petmarketburada.com
King kullandım ve tavsiye ederim. Akyol’da var. Şimdi baktım da PMD'de varmış.
Natural King Yabani Sağlık Tohumu Karışımı 1 kg (Vakum Paket) sadece 150,00 TL
Natural King Yabani Sağlık Tohumu Karışımı ve kuşlarınız için ihtiyaçları olan her şey petmarketburada.com da bulabilirsiniz.www.petmarketburada.comKing Sağlık Yabani Tohum Yemi 500 gr | Akyol Kardeşler
King Sağlık Yabani Tohum Yemi 500 grwww.akyolkardesler.net
Raggio Di Sole’yi tanıdığım biri kullanmıştı ama memnun kalmadı.
Deli Nature maalesef ülkemizde şuan yok.
Bravo’nun ürünleri biraz daha ucuz oluyor ama bu sağlık tohumu 20 kg den aşağı satılmıyor sanırsam o yüzden senin işine yaramaz..
Rio’nun içeriği fena değil alınabilir ama yine de diğer markalar varken tercih eder miyim, bilemiyorum...
Naturelife ve Seva markalarını kullanmadım..
Gelelim VL’ye. İki tane sağlık tohumu var. Biri VL Snack diğeri de Versele Laga Prestige Yabani Sağlık Ve Kondisyon Tohumları. Snack olanı kullanmadım ama tercih ediliyor. 125 gramı 30-35 tl civarlarında, pahalı bence...
Versele Laga Snack Yaban Tohumları Kuş Yem Katkısı 125 Gr - Juen Pet Market)
Versele Laga Snack Yaban Tohumları Kuş Yem Katkısı 125 gr. Versele Laga tüm küçük kuşlar için, çeşitli ot, bitki ve sebze tohumlarından oluşan tamamlayıcı yem. - Juen Pet Marketwww.juenpetmarket.com
Diğerini de tanıdığım üreticilerin neredeyse hepsinin kullandığını bilirim. Bende kullandım ve memnun kaldığımı net olarak söyleyebilirim. Öneririm. İnternette bölünmüş olarak satılıyor..
Versele Laga Yabani Sağlık Tohumu 1 kg
Versele Laga Yabani Sağlık Tohumu 1 kgwww.akyolkardesler.net
Bana soracak olursan Garden Mix'de alınabilir. Tabii ki yeme durumu kuştan kuşa değişebilir....
Garden Mix Sağlık Tohumu İncelemem
Selam, Sağlık tohumlarında bir sürü marka var biliyorsunuz ama içerikleri genellikle benzer; çim tohumu, turp tohumu, ıspanak tohumu, susam tohumu, haşhaş tohumu, havuç tohumu, hindiba tohumu vs... Bir çok marka denedim lakin çok farketmedi genellikle hepsini iştahla yedi. Garden Mix, Versele...iyikus.com
Bilgi isterim ?Bursa'da dernek aracılığıyla tüm yemlerin toptancısını buldum. Bursa'da yem ihtiyacı olan varsa yardımcı olabilirim. Tüm çeşitler mevcut. İlginiz için teşekkürler.
Hocam bilgi vereceğim de, özel mesaja cevap verip burda yorum için bir dakika beklemek zor geliyor. Protesto hakkımı kullanmak istiyorum. Yaşasın flood ?Bilgi isterim ?