FUNGİ STOP nasıl kullanılmalı? Kursak Mantarı şüphesi

ırmak34

Forum Sakini
Tekrardan merhaba nasılsınız umarım iyisinizdir.
ben ileride nolur nolmaz diye fungi stop aldım internetten. Kuşumun dışkıları genelde altta paylaştığım gibi ve kursak mantarı var mıdır diye endişe ediyorum. Bu gün entrobac probiyotik kullanmaya başladım. fungi stop nasıl kullanılmalı? ve kuşumun dışkılarında bir problem var mı? kendisine multivitamin veriyorum bu yüzden sebze meyve neredeyse hiç vermmiyorum. napsam bilemedim önceden de bir konu başlığı açmıştım aslında mikostatin uygulaması yapacaktım. mikostatin için alkol ve şeker barındırdığından ötürü mantarı tetikleyebilir diye yorum yapanlar da var. ben de uygulama yapmadım. hala öğürme hareketi gün içerisinde yapıyor. fungi stop kullansam önlemiş olur muyum?

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2021-08-18 at 22.58.45.jpeg
    WhatsApp Image 2021-08-18 at 22.58.45.jpeg
    138.3 KB · Görüntüleme: 16
tabii ki. sizce kuşumun dışkısı nasıl?

Ekli dosyalar

• fungi.jpeg
    fungi.jpeg
    145.1 KB · Görüntüleme: 11
Oyla 0
öncelikle şunu söyleyeyim, bu tarz ürünler sahte olabilir, sahte olmasa bile bölünmüş ürün aldığıniz için yanlışlıkla başka bişey koymuş olabilirler (çok duyuyoruz)

bunun yerine , eczaneye gidip sağlık bakanlığı denetiminde ve en gelişmiş standartlarda üretilen yerli ilaçlardan alın. arada çok ciddi kalite kontrol ve denetim farkı var emin olun. nistatin etken maddeli ilaç diye sormanız yeterli

dışkıyla ilgili soru sorduğunuz arkadaşlar yorum yaparlar konuyu dağıtmayayım :)

Oyla 0
Kuşta kursak mantarı varmı bilmiyorum ama bu tarz güvercin ürünleri ben önermiyorum artık. Büyük ihtimalle sahte ürünler. Çünkü hiç bir etkisi olmuyor..

Mikostatini kullanabilirsiniz sorun olmaz. İçeriğindeki şeker ve alkol minimum miktardadır ve kuşlara bir zararı olduğunu görmedim bugüne kadar..

Oyla 0
@neanderthalensis cidden olabilir ben de bilmiyorum acaba sahte mi değil mi diye cok güvenli bir yer olduğuna dair yorum yapanlar da vardı.

Satan yerin güvenilir olması birşeyi değiştirmez bu ürünleri piyasaya sürenlerin güvenilir olması gerekiyor. Neticede satanların hepsi aynı yerlerden tedarik ediyorlar ürünleri...

Oyla 0
anladım sağ olun yorumlarınız için peki dışkısı sizce nasıl? mikostatin şu anda sağlıklı öğürme ve dışkı dışında verilmesinde bir sakınca olur mu ve kaç gün kullanayım kuşum hareketli enerjisi yerinde 42 gram

Oyla 0
anladım sağ olun yorumlarınız için peki dışkısı sizce nasıl? mikostatin şu anda sağlıklı öğürme ve dışkı dışında verilmesinde bir sakınca olur mu ve kaç gün kullanayım kuşum hareketli enerjisi yerinde 42 gram

Dışkıları fena değil. Mikostatinin verilmesinde bir sakınca yok. Faydası olur zararı olmaz. 3 günlük kısa bir kür yapabilirsiniz.. Tam dolu suluğa 7-8 damla ekleyin ve ilaçlı suyu gün içinde bir iki defa tazeleyin..

Oyla 0
tamam o zaman çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için bi 2 gün sonra uygulamaya başlayacağım. iyi akşamlar dilerim. :m9:

Oyla 0
öncelikle şunu söyleyeyim, bu tarz ürünler sahte olabilir, sahte olmasa bile bölünmüş ürün aldığıniz için yanlışlıkla başka bişey koymuş olabilirler (çok duyuyoruz)

bunun yerine , eczaneye gidip sağlık bakanlığı denetiminde ve en gelişmiş standartlarda üretilen yerli ilaçlardan alın. arada çok ciddi kalite kontrol ve denetim farkı var emin olun. nistatin etken maddeli ilaç diye sormanız yeterli

dışkıyla ilgili soru sorduğunuz arkadaşlar yorum yaparlar konuyu dağıtmayayım :)
Size de teşekkür ederim ilgilendiğiniz için çok sağ olun:m9:

Oyla 0
Geri