Gaga deliklerinde kızarma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gizem-a
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gizem-a

Yeni Üye
Üç gün önce sultan papağanımda göz enfeksiyonu olduğunu anladım antibiyotikli göz damlası ve merhemi kullandık büyük oranda azaldı fakat dün gagasının deliklerinde kızarıklık fark ettim sanki biraz büyümüşlerde. Yem yemesi falan biraz azaldı gibi. Üst solunumda sorun mu var yoksa ben fark etmeden vurmuş olabilir mi? Ya da hiçbir şeyi yok evhamlanıyor muyum? Birde İstanbul Anadolu yakasında sultan papağanlarına bakan bir veteriner önerirsiniz mutlu olurum.

Screenshot_20200429-140625.jpgScreenshot_20200429-140618.jpg

Merhaba, Ankara da yaşadığımdan dolayı istanbul için önerebileceğim bir kaç veteriner mevcut. Öneri gelmez ise yazayım.
Parazit /mantar/küf durumlarında burun delikleri şişebiliyor. Kullandığınız ilacında etkisi olabilir. Genelde göze gelen enfeksiyonlar bir uyarıdır kuşlarınızda görebileceğiniz. Kapsamlı bir iç parazit ürünü de kullanmanız gerekebilir.

Oyla 0
Merhaba, Ankara da yaşadığımdan dolayı istanbul için önerebileceğim bir kaç veteriner mevcut. Öneri gelmez ise yazayım.
Parazit /mantar/küf durumlarında burun delikleri şişebiliyor. Kullandığınız ilacında etkisi olabilir. Genelde göze gelen enfeksiyonlar bir uyarıdır kuşlarınızda görebileceğiniz. Kapsamlı bir iç parazit ürünü de kullanmanız gerekebilir.
Merhaba, cevap için teşekkür ederim. Veteriner önerinizi bekliyorum hemen yarın götürmek istiyorum. Umarım ciddi bir şeyi yoktur.

Oyla 0
İstanbul Florya veteriner kliniği en iyilerden biridir. İstanbul da yaşayan forum arkadaşları yazacaklardır bildikleri veterinerleri. Yanlış yönlendirmek istemem.

Oyla 0
Geri