Anlamadım mineral blok dan mı bahsediyorsunuz gaga taşından mıKuşum gaga taşı kullanmıyor - daha önce gaga taşını bir muhabbet kullandı - sizce kullanması için ne yapmalıyım? Kullanmazsa gaga taşını kırıp parçalara ayırıp bir kapta kuş kumu olarak verebilir miyim?
Normalde Kullanması Lazım Belkide Kullanırken Denk Gelmemiş olabilirsiniz fazla kullanmiyorlarBu, isimlerini çok karıştırıyorum
Bilemedim sevmemiş olabilir Farklı bir markanın mineral blokunu deneyin ben quik kullaniyorumYok kullanmıyor eminim gaga taşının üstüne yem falan koydum yemi yiyor gaga taşına dokunmuyor gaga yaşında bir barça söküp önüne koydum yedi
Bilemedim sevmemiş olabilir Farklı bir markanın mineral blokunu deneyin ben quik kullaniyorum
Nadir de olsa yararlanıyorlar. Haricinde; gaga törpüleme, kaşınma vb. durumlar için kullanıyorlar genellikle. Kafesinde kalabilir. 2 ayda 1 değiştirmeniz yararlı olur.
Daha Önce Denemedim bilmiyorumKırıp koyunca yiyor kırıp kuş kumu gibi kullanabilir miyim?
Elbette kullanılabilir. Zaten temel malzemeleri aynıKırıp koyunca yiyor kırıp kuş kumu gibi kullanabilir miyim?