Gaga uzaması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan baytogi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

baytogi

Forum Sakini
Arkadaşlar selam, show muhabbet kuşu besliyorum,bir tanesinde gaga uzaması var,makas ile düzgünce kesmiştim daha önce fakat yine uzamış ,tam uç bölümü,tekrar kestim fakat,bu nedir acaba ? nasıl bir yol izlemeliyim ? bir hastalık mı bu acaba , kafeslerde gaga taşı,kalamar kemiği,mineral taşı,kum mevcut ,eksik olan bir şey yok belirtmek istedim,yorumlarınızı bekliyorum saygılar

Arkadaşlar selam, show muhabbet kuşu besliyorum,bir tanesinde gaga uzaması var,makas ile düzgünce kesmiştim daha önce fakat yine uzamış ,tam uç bölümü,tekrar kestim fakat,bu nedir acaba ? nasıl bir yol izlemeliyim ? bir hastalık mı bu acaba , kafeslerde gaga taşı,kalamar kemiği,mineral taşı,kum mevcut ,eksik olan bir şey yok belirtmek istedim,yorumlarınızı bekliyorum saygılar
Yok. Bizdede var öyle dişiler haftalık uzatıyor. Kreatinden olur. Proteini iyi işliyordur. İyi besleniyordur. Kalsiyum tüketimi iyidir. Oluyor. Görünen başka bir sorunu yoksa sıkıntıda yok. Tünekleri ahşap yada şam yapın kalamarın yanına sert mineral bloklardan koyun biraz yavaşlatır.

Oyla 0
Geri