Gagası Uzun Mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hasan.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hasan.

Veteran
Boncuk neredeyse 1 aydan beridir gagasını törpüleyemedi çünkü burada mineral blok satılmıyor gaga taşını da sevmedi. Versele Laga Mineral blok siparişi verdim, birkaç güne gelecek onu çok seviyor o törpüleyecektir gagasını. Kuşumun gagası uzun mu sormak istedim. Bana normal geldi ama sorayım dedim. Maşallah demeyi unutmayın lütfen.
IMG_20210210_102344.jpg
IMG_20210210_102242.jpg
IMG_20210210_102416.jpg
IMG_20210210_102415.jpg

Çözüm
Çok uzun değil,şimdilik sorun çıkarmasada gaga kesimi ya da mineral blok ile törpülenecektir.Eğer yok ben kesemem diyorsanız veterinerde kesiyorlar,ama şimdilik işi mineral blok a bırakmanızı öneririm.
Çok uzun değil,şimdilik sorun çıkarmasada gaga kesimi ya da mineral blok ile törpülenecektir.Eğer yok ben kesemem diyorsanız veterinerde kesiyorlar,ama şimdilik işi mineral blok a bırakmanızı öneririm.

Son düzenleme:
Oyla 0
Çözüm
Aşıri uzun değil bence. Mineral blok gelince takın o halleder.
Bence de çok uzun değil gagası. İnşallah dediğin gibi olur. Bir de gaga taşı alayım mı sence şu beyaz renkteki alçıdan olan.
Çok uzun değil,şimdilik sorun çıkarmasada gaga kesimi ya da mineral blok ile törpülenecektir.Eğer yok ben kesemez diyorsanız veterinerde kesiyorlar,ama şimdilik işi mineral blok a bırakmanızı öneririm.
Mineral bloku çok seviyordu yine sevecektir inşallah. Yani o kendi kendine halleder yavaş yavaş törpüleyip kısalır mı? Bir de alçıdan yapılan gaga taşı da alayım mı?

Oyla 0
Bence de çok uzun değil gagası. İnşallah dediğin gibi olur. Bir de gaga taşı alayım mı sence şu beyaz renkteki alçıdan olan.

Mineral bloku çok seviyordu yine sevecektir inşallah. Yani o kendi kendine halleder yavaş yavaş törpüleyip kısalır mı? Bir de alçıdan yapılan gaga taşı da alayım mı?
Sanırım mineral blok olarak Versele Laga’nın ürününü almaya karar vermiştiniz.Aslında o varken çokta gerekli olacağını düşünmüyorum.Ama düşünürseniz yine Versele Laga’nın ürünü olan Pick Blok ve Clay Blok iyi ürünlerdir.

Oyla 0
Sanırım mineral blok olarak Versele Laga’nın ürününü almaya karar vermiştiniz.Aslında o varken çokta gerekli olacağını düşünmüyorum.Ama düşünürseniz yine Versele Laga’nın ürünü olan Pick Blok ve Clay Blok iyi ürünlerdir.
Evet bunu almıştım Pazartesi günü
İyi bir ürün değil mi? Onlara da bir bakayım şimdi teşekkür ederim.

Oyla 0
Evet bunu almıştım Pazartesi günü
İyi bir ürün değil mi? Onlara da bir bakayım şimdi teşekkür ederim.
Evet,gayet güzel bir üründür.
@taha.aktaas abi dediklerine baktım ama o ürünlerin ne işe yaradığını anlamadım ne işe yarıyor?

Versele Laga Orlux Pick Blok Killi Blok Taş 300 g

Tüm kafes kuşları için kemirme blok taşı.Kil kasenin içerisinde kuşlarınızın rahatça ulaşıp keyifle tüketebileceği şekilde üretilmiştir. İçeriğinde bulunan özel kumlar,deniz mercanları,midye kumları ve kırmızı kayalar ile kuşlar için dengeli bir bileşime sahiptir.

Versele Laga Orlux Clay Bloc Mini Kafes Kuşları İçin Kil Blok 540 g
Kuşlarınızın doğada Amazon nehri kıyısında doğal kil yiyerek tüm zehirli meyvelerin ve tohumların etkisinden doğal kil antioksidanları sayesinde kurtulduklarını biliyormuydunuz ?
Versele Laga Clay Blok kuşlarınızın sindirim sistemlerini düzenler ve tüylerini mükemmeleştirir. Tamamen organik ve doğaldır. Amazon nehrinden kuşlarınızın kafeslerine doğal bir mucize. İz elementler sayesinde güçlü kemik gelişimini destekler. Sindirim sistemini düzenler. Tamamen doğal.

İçerik:
Mineraller, Bira Bayası

Bildiğin Mineral Blok işte.. Fikir olsun diye söyledim.Elindeki bitince aklında bulunsun.

Oyla 0
Limon tahta tüneğini kemirmeyi seviyor böylece gagasınıda törpülemiş oluyor.
Sizinki de seviyorsa işe yarar diye düşünüyorum.

Oyla 0
Evet,gayet güzel bir üründür.

Versele Laga Orlux Pick Blok Killi Blok Taş 300 g

Tüm kafes kuşları için kemirme blok taşı.Kil kasenin içerisinde kuşlarınızın rahatça ulaşıp keyifle tüketebileceği şekilde üretilmiştir. İçeriğinde bulunan özel kumlar,deniz mercanları,midye kumları ve kırmızı kayalar ile kuşlar için dengeli bir bileşime sahiptir.

Versele Laga Orlux Clay Bloc Mini Kafes Kuşları İçin Kil Blok 540 g
Kuşlarınızın doğada Amazon nehri kıyısında doğal kil yiyerek tüm zehirli meyvelerin ve tohumların etkisinden doğal kil antioksidanları sayesinde kurtulduklarını biliyormuydunuz ?
Versele Laga Clay Blok kuşlarınızın sindirim sistemlerini düzenler ve tüylerini mükemmeleştirir. Tamamen organik ve doğaldır. Amazon nehrinden kuşlarınızın kafeslerine doğal bir mucize. İz elementler sayesinde güçlü kemik gelişimini destekler. Sindirim sistemini düzenler. Tamamen doğal.

İçerik:
Mineraller, Bira Bayası

Bildiğin Mineral Blok işte.. Fikir olsun diye söyledim.Elindeki bitince aklında bulunsun.

Sağol abi. O zaman bu aldığım mineral blok bittiği zaman mı bunları alayım? Şu kil olan baya güzelmiş galiba. Kil olan sert mi yumuşak mı resimden tam anlayamadım. Bu mineral blok bitince onu alırım çok beğendim ve sağlıklıymış

Oyla 0
Limon tahta tüneğini kemirmeyi seviyor böylece gagasınıda törpülemiş oluyor.
Sizinki de seviyorsa işe yarar diye düşünüyorum.
Tahta tünekler kemirilmiyorki çok sertler. Ama belki bi zehirsiz ağacın dalını alıp yıkayıp kurulayıp kuşuma verebilirim ileride. Teşekkür ederim

Oyla 0
Bahçeden kuşlar için sağlıklı olan ağaç dallarını dezenfekte edip vermek gerekiyor. Bu sayede törpü uygun. Ahşap düz tuneklerle olmuyor

Oyla 0
Sağol abi. O zaman bu aldığım mineral blok bittiği zaman mı bunları alayım? Şu kil olan baya güzelmiş galiba. Kil olan sert mi yumuşak mı resimden tam anlayamadım. Bu mineral blok bitince onu alırım çok beğendim ve sağlıklıymış
Önemli değil.:giggle: Aynen elindeki bittiğinde bu Clay Blok’u deneyebilirsin.Gerçi onun bitmesi daha uzun sürer.:)Belki daha güzel birşey çıkar,yazarsın yine.

Oyla 0
Yeterli olur mineral blok.

Oyla 0
Geri