Arkadaşlar erkek muhabbet kuşuma eş alacağım üretici bir tanıdık üç tane kuş verdi hangisi ile anlaşırsak o bizde kalacak. Kuşlardan birinin gagasında şöyle bir leke var bu mantar mıdır yoksa başka birşey mi yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teşekkür ederim diğer iki kuşu da atsam onlar hakkında ne söyleyebilirsiniz? Benim kuşum çok kur yapıyor falan ama karşılık vermiyorlar. pek bu fotoğraftaki iri olandan çekiniyor kuşum çünkü bizimkinden büyük boyut olarak. Diğeri de çok küçük daha yavru belli. Üretici arkadaş bunları seçmiş kızışmış eş tutacak kuş vereceğim demişti ama bilemedim elinde mi yok yoksa başka bişey mi.Merhaba, leke değil ancak kavga etmiş sanırım. Biraz yaralanmış. Ben olsam bu bebişi tercih etmezdim. Çok genç eşleme için.
Konuştum bakalım üretici ile damızlık vereyim o zaman ben sana dedi inşallah o olur.Hocam 3 kışta yavru bence biraz büyük dişi alın
5 aya bizim kuş kur yapmaktan yorulur yapmaz vallahi bidaha bakalım üretici arkadaş damızlık vereceğini söyledi inşallah onunla eş tutarlarKuşlar çok tatlilar ancak yavrular maalesef. 5 aydan fazla bekletir bu kuslar
Bu arada bu da benim bebiş ?Kuşlar çok tatlilar ancak yavrular maalesef. 5 aydan fazla bekletir bu kuslar
Hocam bugün yeni kuş geldi damızlıkmış yumurta yapıyormuş. Bizimkiyle daha iyi anlaştılar karşılıklı gaga tokuşturuyorlar ötüyorlar birbirlerine falan. Dişiyi Bi incelermisiniz birkaç fotoğraf atsam. Ayağında bir leke var kırmızı yuvarlak ama nedir bilemedimMaşallah nasıl cana yakın, mutlu görünüyor
Kabarık görünüyor, evet kızışmış bir kuş ama sanki mantar problemide var gibi geldi bana, kabarıklığı için dışkı fotoğrafı ekleyin benceHocam bugün yeni kuş geldi damızlıkmış yumurta yapıyormuş. Bizimkiyle daha iyi anlaştılar karşılıklı gaga tokuşturuyorlar ötüyorlar birbirlerine falan. Dişiyi Bi incelermisiniz birkaç fotoğraf atsam. Ayağında bir leke var kırmızı yuvarlak ama nedir bilemedim
Hocam o kabarıklık ilk geldiğinde korktuğu için oldu sanırım, dışkısı da iyi şu an sağlıklı olması gerektiği gibi. Şimdi yem yiyor bizim kuş ilk başta çok kur yaptı karşılıkta aldı öyle gagaları ile öpüştüler falan sonra bizimki yoruldu Bi kendini çekti bu sefer dişi kuş onun yanına gidiyor bizimki kaçıyor boyuna ?Kabarık görünüyor, evet kızışmış bir kuş ama sanki mantar problemide var gibi geldi bana, kabarıklığı için dışkı fotoğrafı ekleyin bence
Amaç çiftleştirmek olduğu için bu süreçte dışarıya salınmıyor genelde, her ihtimale karşı 1 hafta ayrı kalsınlar derim benBir de ben bu süreç içinde kuşumu kafesten Dışarı çıkarsam sorun olur mu? Çünkü dışarı çıkmak istiyor benimle oyun oynamak istiyor. Ya da uçup gezmek istiyor.
Tamamdır hocam 1 kafes daha var bende ayırayım o zaman ayrı kafelerde Yan yana dursunlar. Eş olmaları için sorun olmaz heralde ayır kafeslerde olmaları değil mi?Amaç çiftleştirmek olduğu için bu süreçte dışarıya salınmıyor genelde, her ihtimale karşı 1 hafta ayrı kalsınlar derim ben![]()
Aksine daha iyi olurTamamdır hocam 1 kafes daha var bende ayırayım o zaman ayrı kafelerde Yan yana dursunlar. Eş olmaları için sorun olmaz heralde ayır kafeslerde olmaları değil mi?
O zaman takılsınlar böyle 1 hafta?Aksine daha iyi olur![]()