Galiba

Ahmetgr33

Forum Sakini
Sultan paoaganim galiba pankreas enfeksiyonu sayfanizdan baktim diskisi kokuyor ve hep altta yatiyor napmaliyim hangi ilaclari vermeliyim 2gun veterinere gidemem uzakta ve mersin icin siddetlu saganak uyarisi verildi.

Ekli dosyalar

• 20200105_202334.jpg
    20200105_202334.jpg
    25.9 KB · Görüntüleme: 0
Merhaba yarın dışkı bu şekilde devam ediyor mu öncelikle kontrol edin. Kuşunuzda pankreas değil ama bağırsakta enfeksiyon ya da kist durumu olduğunda daha çok böyle dışkılar gözlemlenir. Geosol ya da sulphamazethine kullanılabilir.

Oyla 0
Merhaba yarın dışkı bu şekilde devam ediyor mu öncelikle kontrol edin. Kuşunuzda pankreas değil ama bağırsakta enfeksiyon ya da kist durumu olduğunda daha çok böyle dışkılar gözlemlenir. Geosol ya da sulphamazethine kullanılabilir.
Tamam sulphamazethine yi veriyodum gecti diye vermedim boyle oldu ozaman vermeye devam edim bide sicakta tutunca duzeldi carsamba gunu ilk is veterinere insallah

Oyla 0
yemi yokmus yem koydum yedi diskisi duzeldi aclik yaparmi diskisini oyle

Oyla 0
Geri