Gece bozulan dışkı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan newoski
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

newoski

Yeni Üye
Öncelikle herkese iyi günler. 4 Aylık muhabbet kuşumun geceleri dışkısı lekeli oluyor sabah kalktığımda kağıda leke bırakmış oluyorlar. Ama daha sonrasında yaptıkları, gün içinde yaptıkları normal lekesiz oluyor. Sizce bu normal mi yoksa bir sıkıntı olabilir mi? Fotoğrafı ekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• photo_2021-05-22_20-22-21.jpg
    photo_2021-05-22_20-22-21.jpg
    46.7 KB · Görüntüleme: 15
Geceleri dışkı lekelenmesi olabilir. Rahat uyumuyor olabilirler ? stres ve gece korkusu dışkı bozabilecegi gibi hastalik durumu da olabilir. Kuşlar için ilk aşama bir iç parazit tedavisi uygulayın. Eczaneden sitraks ya da veterinerlerden nilverm

Oyla 0
Geceleri dışkı lekelenmesi olabilir. Rahat uyumuyor olabilirler ? stres ve gece korkusu dışkı bozabilecegi gibi hastalik durumu da olabilir. Kuşlar için ilk aşama bir iç parazit tedavisi uygulayın. Eczaneden sitraks ya da veterinerlerden nilverm
Teşekkür ederim. En yakın zamanda almaya çalışacağım.
çok tehlikeli gözükmemekle birlikte karışık bir dışkı.

2 gün probiyotik verilir, düzelmezse 1 gün sitrax verilir 1 gün boş geçilir , düzelmezse 5 gün sulphamezathine verilir. benim uygulamam bu şekilde
Probiyotik düzenli olarak haftada 1 kez veriyorum hasta olmasa bile. 2 kere mi vermeliyim?

Oyla 0
çok tehlikeli gözükmemekle birlikte karışık bir dışkı.

2 gün probiyotik verilir, düzelmezse 1 gün sitrax verilir 1 gün boş geçilir , düzelmezse 5 gün sulphamezathine verilir. benim uygulamam bu şekilde
benim yavrulardan biri... 50günlükken vermiştim. o zamandan beri böyleyimiş. 5gün baytril kullanmıştım vermeden önce.

Oyla 0
Geri