Gece Lambası

GüzelKuş

Veteran
Bazen yemek yemeye giderken karanlıkta kalırsa mutsuzlaşır diye gece lambası taktım bi iki tane de oynasın diye zilli oyuncak aldım. Gece lambası sarı ışıklı zararı olur mu?

Bazen yemek yemeye giderken karanlıkta kalırsa mutsuzlaşır diye gece lambası taktım bi iki tane de oynasın diye zilli oyuncak aldım. Gece lambası sarı ışıklı zararı olur mu?
Demin geldim tek ayak üstünde duruyordu ayağına bişey olmamış araştırdım mutluluk anlamıymış sanırım doğru mu?

Oyla 0
Demin geldim tek ayak üstünde duruyordu ayağına bişey olmamış araştırdım mutluluk anlamıymış sanırım doğru mu?

Doğru şimalcim sıkıntı yok ;)

Gerek yok bu tarz lambalara ama bir zararıda olucağını sanmıyorum...

Oyla 0
Gerek olmadığını biliyorum da karanlıkta kalsın istemem bende sevmem karanlığı kendim sevmiyorsam kuşuma da yapmak istemem. O yüzden açıyorum.

Oyla 0
Tam anlamıyla doğru değil. Uyuklama modu, ayak ısıtma durumları, ayak dinlendirme ve bazı yaralanma durumlarında yaptığı bir hareket.
Sarı ışık kullanılabilir.
Yok ayağına bişey olmadı klimada açıktı dijital termometre aldım takip edebilmek için sabit ısı daydı. Ayak dinlendirme dışında diğerlerine eminim.

Oyla 0
Nasi gerek yok gece lambasina Allah Allah. Zifiri karanlıkta tedirgin olur ufak bir ışığın gelmesi iyi olur doğru.

Oyla 0
Kuşların en az 14 saat ışık, 10-12 saatte uykuya ihtiyaçları vardır. Bu uyku ortamı sessiz ve karanlık olmalıdır.
Zaten akşam en geç 22:00 da uyuyor. O odaya kimse girmiyor. Girerse de çok sessizce. Işığı açmadan sabah erkenden perdeyi açıyoruz, ev ışık alıyor bol bol. 9-10 civarı da salıyorum akşam 5-6 geri koyuyorum o sıra da kafeste konuşuyorum.

Oyla 0
Geri