Geçici siyah dışkı ve gece kusması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Merve0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Merve0

iyikus.com Üyesi
Merhabalar, bir ay öncede konu açmıştım. Kısaca bahsedeyim. Kuşum salyalı kusmuştu ve dışkı formu iyi olsada lekelenmesi var diye. (Normal kabul ediliyordu lekelenmesi) ayrıca 1-2 günde kokuluydu dışkısı. Ama o belirtiler bir ay öncesinde kaldı. Yani kusma bir kere oldu ve tekrarlanmadı. Kokuda 1-2 gün sürmüştü. Dışkı analizi için ulaştığım yerler belirtileri yetersiz buldu ve kusma tekrarlanmadığı için üzerinde çok durmamıştım. Deneme-yanılma yoluna bulaşmak istememiştim açıkçası.

Bu konuyu açma sebebim ise: hiçbir problem, belirti yokken, kuşum dün ilk kez siyah dışkı yaptı ve bir ay sonra yani dün gece yine kustu. Fakat sabahları maşallah görseniz hasta demezsiniz, ötüyor, konuşuyor, dal darı yiyor, kaşınıyor.. zaten herkes bu yüzden hasta olduğuna emin olamıyor. Gündüz tek bir belirti bile göstermiyor, ordan oraya atlayıp duruyor.

Ve az önce yine kustu dolayısıyla kusma iki gece üst üste tekrarlandı. (sabaha dışkıları düzelme göstermişti)

Kısaca sizlerden görüş almak istiyorum. Dün kuşum kusarken videoya çekmiştim isterseniz onu da eklerim. Az önce kustuğunu çekemedim, korona geçirdim koku alma yetim henüz çok iyi değil ama herhalde kokusuzdu.

Az öncede kustu inşallah sabaha yine bu şekilde enerjik olur. Sabahı beklemeden konuyu açmak istedim.

Ekli dosyalar

• IMG_20211229_234821.jpg
    IMG_20211229_234821.jpg
    765.2 KB · Görüntüleme: 7
  • Screenshot_2021-12-31-01-20-41-584_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-12-31-01-20-41-584_com.miui.gallery.jpg
    881.1 KB · Görüntüleme: 7
  • Screenshot_2021-12-31-01-25-04-539_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-12-31-01-25-04-539_com.miui.gallery.jpg
    730.1 KB · Görüntüleme: 7
Son düzenleme:
Farklı bir besin yedi mi son iki günde?, Kafes tellerinde pas ya da oksitlenme var mı?
Genel anlamda eş ihtiyaci var gibi görünüyor. Kusmasini ben buna bağlıyorum. Dışkısı içinse şu aşamada probiyotik veriniz

Farklı bir besin yedi mi son iki günde?, Kafes tellerinde pas ya da oksitlenme var mı?
Genel anlamda eş ihtiyaci var gibi görünüyor. Kusmasini ben buna bağlıyorum. Dışkısı içinse şu aşamada probiyotik veriniz
Farklı hiçbir şey yemedi. Ama hocam kur kusması gibi değil. Işıklar kapalıyken kusuyor ben gece tesadüfen uyanıp kustuğunu gördüm. Birde dağıta dağıta kusuyor çok fazla. Hem kuru yem hem salyalı. Kusunca halsiz düşüyor. Yine de eş ihtiyacından mı kaynaklı bu durumu?

Farklı hiçbir şey yemedi. Ama hocam kur kusması gibi değil. Işıklar kapalıyken kusuyor ben gece tesadüfen uyanıp kustuğunu gördüm. Birde dağıta dağıta kusuyor çok fazla. Hem kuru yem hem salyalı. Kusunca halsiz düşüyor. Yine de eş ihtiyacından mı kaynaklı bu durumu?
Kusarken çekmiştim videoyu, buyrun hocam belki fikir verir.

Son düzenleme:
Bugün dışkılar böyle

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-12-31-10-08-56-127_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-12-31-10-08-56-127_com.miui.gallery.jpg
    723.6 KB · Görüntüleme: 8
  • Screenshot_2021-12-31-10-08-48-466_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-12-31-10-08-48-466_com.miui.gallery.jpg
    853.3 KB · Görüntüleme: 8
Kusmalarda öncelikle kursak enfeksiyonlari düşünülmeli. Bu nedenle eczaneden triflucan, flagy, mikostatin turevi bir ilaç alınız

Geri