GEÇMEYEN İSHAL VE HALSİZLİK

Ceydaaydin

Yeni Üye
Merhaba benim kuşum iki üç yıldır ishal ama çok mutlu veterinere götürüyoruz çok mutlu diyor zaten sürekli ötüyor konuşuyor o konuda bir sıkıntı yok daha önceden kursak mantarı sıkıntısı vardı triflucan kullanmıştım bir kuşçu sayesinde toparlamıştı şuan dört yaşında ama çok halsiz ve hala ishal ne kullanabilirim lütfen yardım edin veterinerlerin verdiği hiçbir şey işi yaramıyor

Merhaba benim kuşum iki üç yıldır ishal ama çok mutlu veterinere götürüyoruz çok mutlu diyor zaten sürekli ötüyor konuşuyor o konuda bir sıkıntı yok daha önceden kursak mantarı sıkıntısı vardı triflucan kullanmıştım bir kuşçu sayesinde toparlamıştı şuan dört yaşında ama çok halsiz ve hala ishal ne kullanabilirim lütfen yardım edin veterinerlerin verdiği hiçbir şey işi yaramıyor
Hocalarımız görene kadar kuşun tünek üzerinde 30 saniye kadar net videosunu ve dışkılarının fotosunu atarsanız. Daha hızlı sonuç almış olursunuz

triflucan yillar once kullanmişsiniz

kuşunuz cok hasta. ben olsam vakit kaybetmeden antibiyotik baslarim, daha sonra kusun yanitina gore devam edilebilir veya baska ilaclara geçilebilir

Geri