Arkadaşlar merhaba. Ben gerwit vitamini uzun süredir odamdaki çekmecede saklıyorum. Acaba bu şekilde sakladığımda bozulma olasılığı var mı? Muhabbet kuşumun suyuna kattım yakın zamanda, içtiğinde dışkısı biraz ishale döndü. Endişelendim
Oda sıcaklığı aşırı yüksek değilse( örneğin 26-27 üzeri ve doğrudan güneş gören bir çekmece) sorun olMaz. Tabi sktsinin geçmediğini varsayıyorum vitaminlerin hepsi bir tık sulandırır dışkıyı normaldirArkadaşlar merhaba. Ben gerwit vitamini uzun süredir odamdaki çekmecede saklıyorum. Acaba bu şekilde sakladığımda bozulma olasılığı var mı? Muhabbet kuşumun suyuna kattım yakın zamanda, içtiğinde dışkısı biraz ishale döndü. Endişelendim
Çekmece sürekli kapalı durduğu için güneş görmüyor doğal olarak. Oda sıcaklığı aşırı yüksek değil ama havalar sıcak olduğundan endişelendim. Buzdolabında mı muhafaza etmeye devam etmeliyim? Son kullanma tarihi geçmedi elbette.Oda sıcaklığı aşırı yüksek değilse( örneğin 26-27 üzeri ve doğrudan güneş gören bir çekmece) sorun olMaz. Tabi sktsinin geçmediğini varsayıyorum vitaminlerin hepsi bir tık sulandırır dışkıyı normaldir
Hiç gerek yok. Ya açılmadan devamlı dolapta duracak ya açıldığı yerde güneş görmeden. Bendede durum aynı çok az bir sedochol ile gerwit w kalmıştı geçenlerde bitirdim bir sorun olmazÇekmece sürekli kapalı durduğu için güneş görmüyor doğal olarak. Oda sıcaklığı aşırı yüksek değil ama havalar sıcak olduğundan endişelendim. Buzdolabında mı muhafaza etmeye devam etmeliyim? Son kullanma tarihi geçmedi elbette.
anladım, çok teşekkür ederimHi
Hiç gerek yok. Ya açılmadan devamlı dolapta duracak ya açıldığı yerde güneş görmeden. Bendede durum aynı çok az bir sedochol ile gerwit w kalmıştı geçenlerde bitirdim bir sorun olmaz