Gerwit vitamin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan znbjork
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

znbjork

Forum Sakini
Arkadaşlar merhaba. Ben gerwit vitamini uzun süredir odamdaki çekmecede saklıyorum. Acaba bu şekilde sakladığımda bozulma olasılığı var mı? Muhabbet kuşumun suyuna kattım yakın zamanda, içtiğinde dışkısı biraz ishale döndü. Endişelendim

Arkadaşlar merhaba. Ben gerwit vitamini uzun süredir odamdaki çekmecede saklıyorum. Acaba bu şekilde sakladığımda bozulma olasılığı var mı? Muhabbet kuşumun suyuna kattım yakın zamanda, içtiğinde dışkısı biraz ishale döndü. Endişelendim
Oda sıcaklığı aşırı yüksek değilse( örneğin 26-27 üzeri ve doğrudan güneş gören bir çekmece) sorun olMaz. Tabi sktsinin geçmediğini varsayıyorum :) vitaminlerin hepsi bir tık sulandırır dışkıyı normaldir

Oyla 0
Oda sıcaklığı aşırı yüksek değilse( örneğin 26-27 üzeri ve doğrudan güneş gören bir çekmece) sorun olMaz. Tabi sktsinin geçmediğini varsayıyorum :) vitaminlerin hepsi bir tık sulandırır dışkıyı normaldir
Çekmece sürekli kapalı durduğu için güneş görmüyor doğal olarak. Oda sıcaklığı aşırı yüksek değil ama havalar sıcak olduğundan endişelendim. Buzdolabında mı muhafaza etmeye devam etmeliyim? Son kullanma tarihi geçmedi elbette.

Oyla 0
Hi
Çekmece sürekli kapalı durduğu için güneş görmüyor doğal olarak. Oda sıcaklığı aşırı yüksek değil ama havalar sıcak olduğundan endişelendim. Buzdolabında mı muhafaza etmeye devam etmeliyim? Son kullanma tarihi geçmedi elbette.
Hiç gerek yok. Ya açılmadan devamlı dolapta duracak ya açıldığı yerde güneş görmeden. Bendede durum aynı çok az bir sedochol ile gerwit w kalmıştı geçenlerde bitirdim bir sorun olmaz :)

Oyla 0
merhaba. ya ben bu vitamini üç gün kuşuma verdim, dışkısı fazlasıyla bozuldu. sürekli cıvık dışkılıyor. üç gün vitamin vermeden önce üç gün probiyotik vermiştim. o zaman dışkıları normaldı. vitamin vermeye başlayınca böyle oldu. şimdi sizce ne yapmalıyım :(

Oyla 0
Muhtemel vitamin kaynaklı değildir ama ilaç tedavisi gerektiren bir ishali olabilir.

Oyla 0
Geri