Göğüs kemiği

Betül y

iyikus.com Üyesi
Merhaba
kuşum çok iştahlı değil sadece darıyı iştahla yiyor.Yemini ise seçerek önce çekirdekleri sonra zorla diğer yemleri yiyor.Yemliğini kontrol ediyorum sadece darıları yiyor, genelde ak darı. Yem olarak versele lega kullanıyorum.
Acaba markada mı bir sıkıntı var başka yem de denemedm. Önerebileceğiniz markalar varsa denerim.
Konuya gelecek olursam göğüs kemiği eskiye göre biraz daha belirgin gibi geliyor bana. Belki ben biraz şüpheyle yaklaşıyorum ama belirgin yani, tüyde olduğu için iştahsız olabilir diye düşünüyorum ama yem seçme durumu her zaman var. kilosuna şuan bakamıyorum ama biraz kilo alabilir gibi. Enerjisi her zamanki gibi aynı uçuyor konuşuyor falan ama yem yeme konusunda biraz isteksiz.
karnını çekmeye çalıştım ama görselden ne kadar anlaşır bilmiyorum.
video video

Versela lags yi benimnkusumda yemiyordu gogus kismi kiminkuslsrda keskin olabiliyornus ki benim kusumun oyleydi ama saglikliyfi yemini degistirip deneyip yuzde 40 aspurlu yemler var indan alabilirsiniz yada aspuru ayri a,lip onu ayri olarakta sunabikirsiniz kilosu varsa bol bol ucurun en saglikli yem asljnda pelet yemlermis onlara alismalarida zaman aliyormus

Taze bir yem kullandığınızdan emin olunuz. Kuş yeterli beslenmiyor ve bu nedenle safralı boyaması yoğun.

hocam söylediğiniz gibi verdim ilacı.
kuşun zaten birkaç gündür çok enerjisi yerinde değil,yine aynı ama biraz daha kısa süreli ötüyor vs. Sulphamazethine kullandıktan sonra diğer hastalıkları ekledik mi yoksa tekrar etmiş olma ihtimali var mı? çünkü düzelmişti şuan yine aynı oluyor neden olur ki böyle? Eğer mikostatin de işe yaramaz ise ne yapmam gerekiyor. Sulphamazethine 5 gün sizin söylediğiniz dozda kullanmıştım.

mama kaynaklı değilse zaman kaybetmeden bir veterinerin görmesi lazım. Kanlı görünüme yakın dışkılara dönmüş.

mama kaynaklı değilse zaman kaybetmeden bir veterinerin görmesi lazım. Kanlı görünüme yakın dışkılara dönmüş.
veteriner mikostatini kesmemi,tekrar sulphamezathine kullanmamı önerdi. devam ederse farklı bi antibiyotik deneriz dedi. Dışkıya bakarak yorum yaptı test falab yapmak için donanım yokmuş.mantar olup olmadığı belli değil yani mikostatini yarıda kesmek mantıklı gelmedi.

veteriner mikostatini kesmemi,tekrar sulphamezathine kullanmamı önerdi. devam ederse farklı bi antibiyotik deneriz dedi. Dışkıya bakarak yorum yaptı test falab yapmak için donanım yokmuş.mantar olup olmadığı belli değil yani mikostatini yarıda kesmek mantıklı gelmedi.
Kesmeyin tabi. Sulpha başlamak istiyorsanız ek olarak başlayın. Doz olarak sulphayı yarım suluk 6 damla şeklinde uygulayın başlarsanız.

hocam merhaba, sulphanın 1. günüydü dışkısı toparladı.mikostatine devam ediyoruz aynı şekilde.Benim korktuğum ilaçtan sonra yine aynı olur mu? önceden probiyotik takviyesi de yaptık ilaçtan sonra.
şimdi daha mı uzun tutmamız lazım anlamadım.Umarım yine aynı olmaz.Olursa bu sefer nasıl bir tedavi uygulamamız gerekir? hastalığı ne olabilir sizce hocam?

Ekli dosyalar

Geri