Gold wings premium yemin içeriği mi degisti?

Busra D.

iyikus.com Üyesi
Herkese merhaba. Trendyol indirim günlerinde kuşlarım icin sürekli kullandığım Gold wings premium yemden 3 paket siparis verdim. Az önce internetten aldigim yem ile daha once petshoptan aldığım yemin farklı oldugunu gördüm. Resimleri paylasiyorum. Bu yemin sahtesi çakması olabilir mi? Yoksa icerigi mi degisti? Resimde sağdaki daha acik renk olan yem internetten almış oldugum. Kullanan yada bilgisi olan arkadaslarin yorumlarını bekliyorum.

daha beyaz görünümlü olan (ak darılı) bence daha iyi olmuş. Eğer günceli oysa. Ben hiç kullanmadım bu markayı ancak kullanan arkadaşlarımız vardır mutlaka.

daha beyaz görünümlü olan (ak darılı) bence daha iyi olmuş. Eğer günceli oysa. Ben hiç kullanmadım bu markayı ancak kullanan arkadaşlarımız vardır mutlaka.
Yok hocam günceli sarı renk olan aslında. 1 bucuk senedir alıyorum kuslarima. İlk kez boyle açık renkli çıktı. İcerikte beyaz, sarı, kırmızı ve siyah darı yaziyor. Ama bu yeni pakette sadece beyaz darı var. 3 paket aldim hepsi aynı. Kuslarimin sagligini etkilemeyecekse sorun yok gerci ama kafama da takildi bu durum. Uretici firmaya da mail atmayı dusunuyorum.

Darı çeşitliliği daha iyi olacaktır elbette ancak yem karışımında ağırlıklı ak darı daha doğru bir tercih aslında. Ak darı peşine aspur yoğunluğu fazla olmalı. Bu yem biraz daha yaz mevsimine uygun yem karışımına daha yakın. Kış ayları biraz daha çeşitlendirilmeli tohumlar. Örneğin aspur %35, ak darı ve diğer darılar %50, %10 japon darısı, %5 diğer tohumlar (panicium gibi).

Geri