Gold wings sultan papağan yemi

Paşa sahibi

Forum Sakini
Hayırlı akşamlar bu gold wings sultan papağan yemi konusunda düşüncelerim bikere paketinde yazılan yulaf nijer tohumu kabuklu yulaf haşhaş tohumu bunlar paketinde yok bu gün yeni eledigimde resmen toz dal parçaları çıktı içinde bolca çekirdek renkli ekmek bolcana

Bu yemi birdaha almam tavsiye etmiyorum resmen çöpü hayvana yediriyoruz resmen içinden çıkanlar resmen kilo dolsun diye konmuş samki

Oyla 0
Yem çok ucuz görünüyor. Kötü bir karma ve içeriği çok boş. Bunun yerine daha iyi ama bir tık pahalı karmalar alınabilir. Çekirdek tüketen paraketler için eğer orta bir büteye sahipseniz Versele Laga dışına çıkmanızı önermem. "Vitaminli yem" yazan çoğu pakette renkli, gıda boyasıyla tonlanmış ekmek parçaları bulunuyor. Kuşlar bunu tüketmezler. Dediğiniz gibi ağırlaştırmak için kullanılan piyasa oyunlarından biri.

Oyla 0
Yem çok ucuz görünüyor. Kötü bir karma ve içeriği çok boş. Bunun yerine daha iyi ama bir tık pahalı karmalar alınabilir. Çekirdek tüketen paraketler için eğer orta bir büteye sahipseniz Versele Laga dışına çıkmanızı önermem. "Vitaminli yem" yazan çoğu pakette renkli, gıda boyasıyla tonlanmış ekmek parçaları bulunuyor. Kuşlar bunu tüketmezler. Dediğiniz gibi ağırlaştırmak için kullanılan piyasa oyunlarından biri.
Versele laga mi alayım bu yemden mi bide versela laga nin sağlık tohumu varmış tavsiye edermisiniz bide senin tavsiye edeceğini güzel bir yem var mi

Ekli dosyalar

• indir.jpeg
    indir.jpeg
    8 KB · Görüntüleme: 2
Oyla 0
Ben olsam içinde çekirdek olan hiç bir yemi kullanmazdım. Yada çok çok az eklerdim. Besin değeri iyi ama aşırı yağlı...

Oyla 0
Versele’nin loro parque serisi daha iyi olabilir.Karışımları daha iyi ve dengeli diye biliyorum.
Benim önerim de o yönde olur ancak bütçenize fazla gelirse bu attığınız da yeterli gelir. Çok farksiz bir karışım olmasa da en azindan yazanlari barindiriyor. Oranlarını inceleyip alın mutlaka. Versele laga nin sağlık tohumlarını kullandim. Bence bu konuda çok iyi. Tavsiye ederim

Oyla 0
Geri