Gold Wings ve Vivid sade aspurdan hangisi daha iyi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hasan.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hasan.

Veteran
Kuşuma sadece aspur alacağım ve gold Wings sade aspur paketi var ondan alsam nasıl olur?

Gold Wings olan 300 gr

Bide Vivid 1 kilogram aspur var ismini pek duymadım markanın o yüzden size sorayım dedim bunun kilogramı daha fazla hangisinden alayım

@Muratsani ve @Doğanay Y. ağabey siz yem karışımından anlıyordunuz siz de bakar mısınız

Gold Wings genel anlamıyla tercih etmediğimiz bir marka. Vivid iyidir alabilirsiniz, tabi satıcı güvenilir ise..
Ağabey öncelikle mesaj yazdığın için teşekkür ederim ben şimdi araştırdım birazcık ben alışverişlerimi amazondan yapıyorum genellikle daha güvenilir şimdi araştırdım Eurogold diye bi marka buldum bu marka iyi mi buradan alayım mı kargo ile 15 lira oluyor

Oyla 0
Bide bunda sadece aspur var değil mi yani şalgam tohumu falan yok ben öyle gördüm sadece aspur var galiba ama sorayım dedim teşekkürler

Oyla 0
Gerek yemin içine, gerekse yem kırmaya çalışan yavrularda Gold Wings aspur kullandım. Aspurda herhangi bir sorun yaşamadım ve kuşlarda gayet severek tükettiler. Bazı yetişkin kuşlarımın da, yemden özellikle aspuru seçtiklerini farkettim. Ben Gold Wings Aspur'dan memnunum. Elimdeki bitince tekrar tercih edeceğim ??

Oyla 0
evde az sayıda kuş besliyorsanız, aspuru normal yemin içine %10 civarı ekliyorsanız ya da arada bir ayrı veriyorsanız, bozulmasını engellemek için küçük ambalajda almak daha iyidir. marka sizin tercihiniz. son siparişimde paketi 6,5 tl ye geldi kargo dahil. sipariş vermeden satıcıya SKT mutlaka sorun, çok yorum alan eski satıcıları tercih edin

Screenshot_20210517-212435_Samsung Internet.jpg

Oyla 0
Bir seçenek gerekiyorsa eger Bravo öneririm. Beyazdegirmen . C om kendi siteleri

Oyla 0
Geri