Grog New Kullanımı

Hakkı E.

Forum Sakini
Merhabalar, son yavrumda kara benek çıktı. 3 gün yaşayabildi. Grog New temin ettim. Mama haricinde suluktan kullanabilir miyim? Çünkü mama orantısı 1kg mamaya 20 mg diyor. Orantıyı sağlayamadım.

Merhaba, bu ürünün mamaya kullanımı öneriliyor daima. 100 g mamaya 2 gr şeklinde uygun düşüyor eğer o oranda veriliyorsa. Hassas tartınız var mı?

Oyla 0
Merhabalar, son yavrumda kara benek çıktı. 3 gün yaşayabildi. Grog New temin ettim. Mama haricinde suluktan kullanabilir miyim? Çünkü mama orantısı 1kg mamaya 20 mg diyor. Orantıyı sağlayamadım.
Yakın zamanda tanıdığım bir üretici de Oksitetrasiklin kullandı lakin iş görmedi. Sonrasında Symtay (Tylosin Tartarat) kürü yaptı ve sonuç olumlu oldu. Grog fayda eder mi bilemiyorum..

Oyla 0
Merhaba, bu ürünün mamaya kullanımı öneriliyor daima. 100 g mamaya 2 gr şeklinde uygun düşüyor eğer o oranda veriliyorsa. Hassas tartınız var mı?
Evet hassas tartım var. 3 çay kaşığı elle besleme mamasına çay kaşığının ucu kadar ilaçtan koysam olur mu peki? 3 çay kaşığı ortalama 6 gr oluyor.

Oyla 0
Yakın zamanda tanıdığım bir üretici de Oksitetrasiklin kullandı lakin iş görmedi. Sonrasında Symtay (Tylosin Tartarat) kürü yaptı ve sonuç olumlu oldu. Grog fayda eder mi bilemiyorum..
Pahalı bir üründü bölünmüşünü telaşla sipariş etmiştim. Artık bakacağız umarım etki eder. Bir de @Recai kullanıyordu oradan aklımda kaldı

Oyla 0
kötü bir ürün değil kesinlikle, koksidiyoz ve çok ilerlememiş solunum yolu bakteriyel enfeksiyonlarında iş görür. Ürünün 1 kg olarak fiyatı çok da pahalı sayılmaz . Ancak hem Pantex-Holland'in resmi sitesinde hem de Türkiye'deki muhtelif satış sitelerinde yazanlar ciddi hatalar içeriyor

1- karabeneğin mikoplazma da dahil bir çok farklı nedeni olabilir, yani hiç bir ürün "karabenek " ilacı değildir.

2- Oksitetrasiklinin yavrularda kullanımı bile çok uygun değilken, kür amacıyla yeme düşene kadar (yaklaşık 30 gün !!) düzenli kullanmak vicdansızlıktır, hayvan haklarına aykırıdır. bu maddenin vücutta yarattığı kalıcı tahribatı kuşlar ömür boyu taşıyabilirler.

‐--‐--------‐-----‐---------------------------------------------------------

DOSAGE AND ADMINISTRATION

Oral administration through soft food/egg food.

30 ml measuring spoon (is packed inside the 1 kg jar): Mix one 30ml-measuring-spoon (= 20 gram) of Grog New with 1 kg prepared soft/egg food.
5 ml measuring spoon (is delivered separately with your order): Mix one 5ml-measuring-spoon (= 3 gram) of Grog New with 150 gram prepared soft/egg food.

Start adding the product 1 week before having the first youngsters.
Continue daily during the whole breeding season until weaning.

--------‐-------------------------------------------------------------------

Oyla 0
Geri