Güzel tesadüf olmuş, bende şimdi farkettim, ama ben besleyen varmı diye sordum, kendi tecrübesi ile anlatabilecek olan birisi, beslemesi zordur ve ya kolaydır gibisinden, 2 çift var çünkü almayı düşündüğüm..Tamda bugün açılan bir konu hakkında soru sordunuz tesadüfe bak
Bourke's Parakeet (Gül Karınlı Papağan)
BOURKE’S PARAKEET (GÜL KARINLI PAPAĞAN) --------------------------------------------------------------- Bilimsel Sınıflandırma Hayvanlar Alemi Kordata Şubesi Kuşlar Sınıfı Psittaciformes Takımı Psittacidae Ailesi Neopsephotus Cinsi Neopsephotus Bourkii Türü...iyikus.com
Anladım,umarım besleyen birisi çıkar..Güzel tesadüf olmuş, bende şimdi farkettim, ama ben besleyen varmı diye sordum, kendi tecrübesi ile anlatabilecek olan birisi, beslemesi zordur ve ya kolaydır gibisinden, 2 çift var çünkü almayı düşündüğüm..
Başka yerlerdede biraz araştırdım fakat paylaşım yapana hiç denk gelmedim. 2 çift aldım kısmetse yarın fotoğraf larını atarım burdan, besleyerek tecrübe edicez artık.Bu kuşları petshopta gördüm. İzlemesi çok keyifli, orta güçlükte sesleri var. Ancak beslemediğim için yorum yapamayacağım. Ülkemize ara sıra ithal geliyor ve geldiği gibi bitiyor. Besleyen bir kesim var ama hiç paylaşımcı göremedim. Umarım bu konunuza besleyen biri görüp de yazar
Bu kuş türü hakkında araştırmalarınızı paylaşırım derseniz kategorik bir düzenleme yapabilirim.kuşlar bugün elime ulaştı, gerçekten çok yavaş ve güzel hayvanlar ele alıştırma olmamalarına rağmen ısırmıyorlar ve gayet sosyal gibiler..
Yaşayarak tecrübe edicez artık..
Türkiye' de hiçbir üretici bulamadım, nereden edindiniz acaba?kuşlar bugün elime ulaştı, gerçekten çok yavaş ve güzel hayvanlar ele alıştırma olmamalarına rağmen ısırmıyorlar ve gayet sosyal gibiler..
Yaşayarak tecrübe edicez artık..
Kıbrıs’ta yaşıyorum burda ara ara petshoplarda veya üreticilerde denk geliniyor.. ama şuan burdada bulması biraz zor.Türkiye' de hiçbir üretici bulamadım, nereden edindiniz acaba?