Hangi B vitamini daha iyi

Melike Gül

Forum Sakini
Merhaba arkadaşlar biliyorum bu konu forumda çok geçti ve o konuların çoğunu okudum ama hala aklımda hangi vitamini almam konusunda birkaç soru işareti var. İki kuşum olduğu için alacağım vitaminin bana baya yeteceğini düşünüyorum o yüzden çok güzel bir vitamin almak istiyorum. sanırım gervit w, Bt amin forte en iyi B vitaminlerinden bazıları. Peki sizin kullandığınız ve memnun kaldığınız B vitaminleri var mı?Özellikle önerdiğiniz markalar var mı?

Melikecim ben B vitamini kullanmayı tercih etmiyorum. Şöyleki multivitaminlerin içeriklerine bakarsanız bolca B grubu vitaminler var. O yüzden ayrıyetten bir b vitamini almaya gerek yok bana göre...

Versele laga'nın opti breed ürününden memnunum ben. Bu ürünü kullansan kafi ;)

Oyla 0
Melikecim ben B vitamini kullanmayı tercih etmiyorum. Şöyleki multivitaminlerin içeriklerine bakarsanız bolca B grubu vitaminler var. O yüzden ayrıyetten bir b vitamini almaya gerek yok bana göre...

Versele laga'nın opti breed ürününden memnunum ben. Bu ürünü kullansan kafi ;)
Teşekkür ederim Ümit Abi bende zaten multivitamin vardı o zaman almama çokta gerek yokmuş. O zaman Tüy dökümünde hem onu kullanırım hemde yulaf, mama veririm.

Oyla 0
Açık olmam gerekirse beforvel + tolyamin forte kullandığım dönemde süreç oldukça sağlıklı gidiyordu. Ürünlerin etkisinden de memnundum. Şuan quiko bio kullanıyorum ve ondan da memnunum ancak bittiğinde tolyamin serisine geri yöneleceğim.

Oyla 0
Geri