Ufuk kygsz
iyikus.com Üyesi
Muhabbet kuşum var 1 tane. Hazır yem almıştım akıllı yemlik ile birlikte Yemi bitmek üzere ,kapalı yem almak istiyorum.sizce hangi yemi almalıyım içerik olarak güzel olan hangisini önerirsiniz??
Netten almak istedim lakin kargo koyuyor cok.Nerden almak mantikli yardimci olabilecek arkadas var mi acaba yoksa acik yem almak durumunda kalacagim..Kuş Yemleri
iyikus.com
Hangi Yem, Mama, Vitamin Kullanıyorsunuz?
Hangi Yem, Mama, Vitamin Kullanıyorsunuz? Biliyorum bunu defalarca konuştuk lakin sabit bir konu içerisinde, şuanda kullandığınız ürünleri tanımak ve kısa bir görüşünüzü almak için toplu bir konu oluşturalım. Sohbet yorumları silinecektir! Sadece belirteceğim şablona uygun yorum yazmalısınız...iyikus.com
Netten almak istedim lakin kargo koyuyor cok.Nerden almak mantikli yardimci olabilecek arkadas var mi acaba yoksa acik yem almak durumunda kalacagim..
Juenpet marketten alabilirsin. Hem kargo ücreti diğerlerine göre az, hemde yemleri tazedir genelde. Garden mix yada beaks
Versele laga'nin icerigini orantisiz buldum fakat benelux iyi gibi cokca da tavsiye edilenlerden.Tesekkur ederim dediginiz yere de bakacagim sagolunnJuenpet marketten alabilirsin. Hem kargo ücreti diğerlerine göre az, hemde yemleri tazedir genelde. Garden mix yada beaks tavsiye ederim...