Ben kızışmış erkek muhabbet kuşumun yanına onunla aynı yaşta hemen hemen aynı boyutta bir dişi aldım. Dişi kuşu aldıktan 4. Günde ilk kez çiftleştiler. Daha yuvalık takmamıştım çiftleştiklerini gördükten sonra yuvalık taktım. Dişi kuş talaşların bi kısmını atmış yuvadan kalan talaşlarıda düzenlemiş. İlk çiftleştikten sonra hemen hemen hergün gördüm çiftleştiklerini dişi kuş arada yuvaya girip boş boş yatıyor ama ne yumurta var nede yumurta belirtisi kuşlar yüksek yerde yuvalık büyük folluklu ama yumurta falan yok 1 aydır böyle hatta 1.5 ay kuşlar yerli. Kafeslerinde herşeyleri tam yüksek bir yerde duruyorlar sularında multivitamin kullanıyorum.
Haftada 1 2 kere haşlanmış yumurta veriyorum kabuğuyla beraber. Kimse sorsam erkek kuş kışır diyolar ve bu durum beni iyice rahatsız etmeye başladı çünkü erkek kuşumu çok seviyorum. Eşiylede iyi anlaşıyorlar birbirlerine yem kusuyorlar kaşıyolar. Popo tüylerini kesecektim çok uzun değil ama. Korktum etinide keserim diye az bisey aldım. Doğan bey ve yetkili arkadaşlar bana yardımcı olun ne yapabilirim sorun ne ? Aşaağıya çiftleşme ve bir kaç fotoğraflarını bırakıyorum.
Haftada 1 2 kere haşlanmış yumurta veriyorum kabuğuyla beraber. Kimse sorsam erkek kuş kışır diyolar ve bu durum beni iyice rahatsız etmeye başladı çünkü erkek kuşumu çok seviyorum. Eşiylede iyi anlaşıyorlar birbirlerine yem kusuyorlar kaşıyolar. Popo tüylerini kesecektim çok uzun değil ama. Korktum etinide keserim diye az bisey aldım. Doğan bey ve yetkili arkadaşlar bana yardımcı olun ne yapabilirim sorun ne ? Aşaağıya çiftleşme ve bir kaç fotoğraflarını bırakıyorum.