Hapşurma

roadhouseblues

Veteran
3-4 gündür sık sık hapşuruyordu ama son 1 gündür hapşururken bir sıvı saçıyor .Burnundan bi akıntı çıktığını görmedim zannediyorum ki gagasından geliyor.Vitamin ve probiyotiği de normal rutinde veriyorum zaten ,başka ne yapabilirim?

3-4 gündür sık sık hapşuruyordu ama son 1 gündür hapşururken bir sıvı saçıyor .Burnundan bi akıntı çıktığını görmedim zannediyorum ki gagasından geliyor.Vitamin ve probiyotiği de normal rutinde veriyorum zaten ,başka ne yapabilirim?
Muhtemel üşütme durumlarında oluyor böyle hapşırmalar. Kuşun son günlerde cereyanda kaldı mı, üşütecek bir durum oldu mu? Bir de dışkı fotoğrafı rica edeyim.

Oyla 0
Ara ara olabiliyor aslında bu tip durumlar. Rutin bakıma devam etmelisiniz eğer kabarma ve kötü halsizlık durumları yoksa.

Oyla 0
Dışkısı da normal aslında ama fotoğraf yüklerim tabii.Yani geldiğinden beri hiçbir zaman cereyanda koymadım.Nasıl üşüttüğünü de bilmiyorum :( Sadece bugün odamın balkon kapısını açtım ama merak etmeyin ,burada gündüz inanılmaz sıcak oluyor (Gaziantep :) ) . Gündüzleri de kaloriferi yakıyoruz o kadar sıcak oldu ki hava alsın diye açtım ama sanırım hata ettim.Kabarma ve halsizliği yok.

Oyla 0
Bazen bizlerde de olur. Sebepsiz akıntımız olur ve geçer. Aynı benzer bir durum onlar içinde geçerli. C vitamini içeren taze yiyecekler verebilirsiniz. Sorun yok, iyi ki havalandırmışsınız. İyi bir bakımın temel anahtarlarından biri de temiz hava döngüsüdür.

Oyla 0
Dışkısı da normal aslında ama fotoğraf yüklerim tabii.Yani geldiğinden beri hiçbir zaman cereyanda koymadım.Nasıl üşüttüğünü de bilmiyorum :( Sadece bugün odamın balkon kapısını açtım ama merak etmeyin ,burada gündüz inanılmaz sıcak oluyor (Gaziantep :) ) . Gündüzleri de kaloriferi yakıyoruz o kadar sıcak oldu ki hava alsın diye açtım ama sanırım hata ettim.Kabarma ve halsizliği yok.
3 gün boyunca olacak şekilde Vitamin-Probiyotik-Vitamin olacak şekilde bir bakım uygula. Biraz toparlasın. Ayrıca aspur ve dal darıyı da arttırabilirsin. Ortamı da sıcak tut hiçbir şeyi kalmaz.

Oyla 0
Geri