Hasta kuşa ilaç verme yöntemi nasıl olmalı?

hale sam.

Yeni Üye
Merhaba,
Hasta olan kuş, suluğuna ilaç koyduğumda ve birkaç saat içerisinde suluğu değiştirmem gerektiğinde, o birkaç saat içerisinde oradan su içmezse; damlalıkla suluğundan ilaçlı su alıp ağzına versem, çok korkar, ürker mi? Kuşa tramva yaşatmak istemem, o yüzden kafam karıştı.

Merhaba, böyle durumlarda gün içinde (12 saatte 1) ilaçlı su tazelemesi yaparsanız tüketim sağlayacaktır. Doğrudan ağızdan ilaç veredebilirsiniz. Anlık stres yaşamaları çok normal :(

Direk ağızdan verilecek ilaçları ben çay kaşığına koyup veriyorum kendi gelip içiyor. Suyuna kattığınız ilaçlarda da içmediğini düşünüyorsanız (ya da içtiğinden emin olmak istiyorsanız) ara ara çay kaşığına alıp ona uzatarak deneseniz belki sevecektir. ? Böylece ele alınmadığı için streste olmayacaktır.

Merhaba, böyle durumlarda gün içinde (12 saatte 1) ilaçlı su tazelemesi yaparsanız tüketim sağlayacaktır. Doğrudan ağızdan ilaç veredebilirsiniz. Anlık stres yaşamaları çok normal :(
Çoğu vitaminlerini cay kasiginda veriyorum öyle bir iciyorki çay kaşığıni bile Yalamayi eksik etmiyor paşam çaydan alistirdim kaşık olayını tavsiye ederim çay verme sakin ilk başta verdim pasa ya kaşığa alışsin diye yani

Geri