Hasta mi

Yeni alınan kuşlar ilk bir hafta hassas olabilir. Eğer sağlık sorunu yoksa ara ara kabarık kalması normal ama devamlı öyle olması normal değildir.

Oyla 0
Diskisi normaldi ilk geldiginde kusta iyiydi simdide ayni ama diskisi etrafta sari leke birakmaya baslamis sulphamazethine verdim baska napabilirim
Bu arada fotograf atilmiyo hizliresim bozuk

Oyla 0
Sulphamazethine 3-4 gün boyunca kullanın derim. Sonuç düzeliyor mu kontrol ediniz. Ardından bir gelişme olmaz ise diğer durumları değerlendirelim.

Oyla 0
Sulphamazethine 3-4 gün boyunca kullanın derim. Sonuç düzeliyor mu kontrol ediniz. Ardından bir gelişme olmaz ise diğer durumları değerlendirelim.
İnşallah duzelir diger durumlar nedir?
Bide kus disi gibi duruyor ama erkek yavru gibide duruyor yani gagasi acik renk yavru gibi duruyor ama ayaklari yasli gibi duruyor bekide mantar olabilirmi

Oyla 0
ishal sorununuz var eğer doğru algılıyorsam. Biraz fotoğraf boyutunu küçültüp sitemize de yükleyebilirsiniz.

Oyla 0
Benim benzettiğim 2 dışkı var. :(
Ayni kafesin icinde 3 muhabbet olmustu temizlemedim unuttum ama dun elma sirkesiyoe yikadim kafesi kusa sulphamazethine verdim sicakta tuttum normale dondu gibi bakarmisiniz
(Bu arada islik calmasi erkek oldugunumu gosteriyor)

Ekli dosyalar

• 20191229_095447.jpg
    20191229_095447.jpg
    784.7 KB · Görüntüleme: 5
Oyla 0
Evet melodili bir ıslıksa evet erkek. İlk attığınıza göre biraz daha toparlamış. Bir kaç gün daha gözlem yapın. Ne olur ne olmaz. Sulphamazethine devam edin.

Oyla 0
Evet melodili bir ıslıksa evet erkek. İlk attığınıza göre biraz daha toparlamış. Bir kaç gün daha gözlem yapın. Ne olur ne olmaz. Sulphamazethine devam edin.
Disi gibi kanatinin ve kugrugunun alti yaldizli ama yavru erkekte olabilir ve guzel bir islik caliyor . Evet dikat edecegim gecmesse derhal veterinere patates haslayayim mi?

Oyla 0
Geri