İnşallah duzelir diger durumlar nedir?Sulphamazethine 3-4 gün boyunca kullanın derim. Sonuç düzeliyor mu kontrol ediniz. Ardından bir gelişme olmaz ise diğer durumları değerlendirelim.
(Fotograf atamiyorum hizliresim gibi siteler hata veriyor )fotoğraf atabilirseniz bakayım.
bide kusun diskisinin yesil kismi su gibifotoğraf atabilirseniz bakayım.
Ekledim sonundaishal sorununuz var eğer doğru algılıyorsam. Biraz fotoğraf boyutunu küçültüp sitemize de yükleyebilirsiniz.
Pazartesi goturucegim de bu arada ordaki diskilara benzemiyorKuş Dışkılarına göre Hastalık Teşhisi
dışkı beklediğimden de riskli görünüyor. Veterinere danışarak uygun tedaviyi sağlamanızı öneririm. Antibiyotikli bir tedavi ihtiyacı doğuyor bu tür dışkılarda ve bunu veterinerlerden temin edebilirsiniz.
Ayni kafesin icinde 3 muhabbet olmustu temizlemedim unuttum ama dun elma sirkesiyoe yikadim kafesi kusa sulphamazethine verdim sicakta tuttum normale dondu gibi bakarmisinizBenim benzettiğim 2 dışkı var.
Disi gibi kanatinin ve kugrugunun alti yaldizli ama yavru erkekte olabilir ve guzel bir islik caliyor . Evet dikat edecegim gecmesse derhal veterinere patates haslayayim mi?Evet melodili bir ıslıksa evet erkek. İlk attığınıza göre biraz daha toparlamış. Bir kaç gün daha gözlem yapın. Ne olur ne olmaz. Sulphamazethine devam edin.
Anladim tesekkurlerpatates gerekli değil.