Beyzagül G.
Çevirmen
Merhaba arkadaşlar; Limon hanımı hatırlarsınız, göz nezlesi için size danışmıştık. Yine nasip oldu ve bize misafirliğe geldi ama pek sağlıklı gelmedi sanki. Sizin de fikirlerinizi almak istedim. Çok üzgün göründüğünden benimde moralim bozuk ama en azından artık ayakları sürekli soğuk değil, biraz ilerleme kaydetmiş. Seslere de tepki veriyor vesselam. Nedenini bilmiyorum ama tüm kafa tüyleri tamamen dökülmüş(sahibi dediği kadarınca) ve şimdi de bu fotoğraflardaki gibi çıkmış. Tüylerinin böyle çıkması cinsinden dolayı falan mı? Sağlıklı gelmemesinin ana nedeni buydu bana. Anladığım kadarıyla hala tüy dökümünde Limoncuğum. Dışkıları normal. Rengi biraz açılmış, daha sarıydı eskiden. Vitamin eksikliğinden olabilir mi? Mümkünse Limon'un sağlığı hakkında düşündüklerinizi öğrenmek istiyorum. Oğlum Minnoş'la pek samimiler dediklerinize göre beraber uçmaya salacağım, Minnoşun sağlığı da önemli. Bir de mümkünse İstanbul Avrupa yakasında bildiğiniz deneyimli kuş bakan veterinerlerin iletişim bilgilerini paylaşır mısınız? Yorumlarınıza göre Limon Hanım sadece kafes hapsiyle yetinmeyip doktora da gitmek zorunda kalabilir çünkü