Hastayız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Merve B.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Merve B.

Veteran
Kusuyo ve yüzüne sarı lekeler oluyor kustukça koku yok şimdilik ama sakin ve uyukluyosabah bişey yoktu birden oldu 5ten sonra napcam ben

Hindistan cevizi olan bi tatlı yiyodu acaba yapışmış olabilir mi sarımsaklı su geldi aklıma verdim epey rahatladı tabi kusmanım verdiği halzsizlik vardı sonra biraz kendine geldi öttü konuştu yine yapmaya başladı tekrar verdi geçti ama durgun

Oyla 0
Sarımsaklı su içirme derim. Çok faydalı da değil. Geçmiş olsun.

Probiyotik vermeni öneririm. Herhangi bir zehirlenme durumu varsa iyi gelecektir. Tatlı, çikolata, sütlü yiyecekler kuşlar için zehirli sayılır. Bu nedenle büyük ihtimal yediği şeyden dolayı olmuş olabilir.

Oyla 0
Aynen zehirli oldugunu biliyorum.Uzak tutuyorum aslinda normalde bugun iki dk yapti yapacagini.simdi iyi gibi ögcüme yok.sabah tekrar takip edicem.o zaman probiyotik devam edeyim.İnsallah gecer.aslinda nazardan korkuyorum.haftasonu misafir vardi ve surekli gozler ondaydibirden olunca o da gelmedi degil aklima.insallah toparlar aklim cikiyo baktim devam ediyo veterinere gidicem.Ankara da afacan kuslar uzerine uzman diyorlar ama bilginiz var mi

Oyla 0
Duymuştum bir kaç kişiden afacanı ama yeterli bilgim yok. Umarım eski sağlıgına geri döner. Bugün nasıl

Oyla 0
Bugün daha iyi gibi biraz.daha hareketli yem yedi. kusması yok ,meyvede yedi ve ayakları düne göre daha sıcak.sadece dışkısı biraz farklı.ona da yulaf ve probiyotik desteği sağlıyorum

Oyla 0
Sevindi. İshal içinde elektrolit kullanılabilir. Daha etkili olur.
Ev yapımı elektrolit tarifi:
1 yemek kaşığı şeker (10 gr )
1 çay kaşığı tuz ( 2,5 gr )
1 çay kaşığı karbonat ( 2,5 gr )
Yarım limon suyu
Bu 4'lü karışımı 2 litre suya koyup iyice karıştırdıktan sonra suluklara dağıtabilirsiniz.
NOT:
Şeker olarak "üzüm şekeri"
Tuz olarak "himalaya tuzu" (bulamazsanız "salçalık tuz", onu da bulamazsınız en son çare sofra tuzu) kullanabilirsiniz. Karbonat, bildiğimiz karbonat, bakkallardan alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Oyla 0
Teşekkür ederim.biraz daha iyiyiz çabuk yoruluyo sadece ama o da hastalığın verdiği halsizlikten.çok şükür atlattık galiba

Oyla 0
Geri