Yumurta ve havuc rendeleyip icine hazir mamadan katsam olur mu?Kuru hazır mamaların içine ilave ürünler ekleyip sunmalısınız. Örneğin havuç rendelemek, yeşillik eklemek gibi.
Muhabbet Kuşları - Mama Tarifleri
Muhabbet kuşunuz için kendi hazırladığınız mamaların tariflerini atabilir misiniz? Mama konusunda çok bilgili değilim. Kendim bir şeyler yapmayı düşünüyorum. Kaç günde bir mama verilmeli ve mamaya neler katmalıyım?iyikus.com
Direk kucuk kilitli posetten aldim. Yani seffaf poset. Bir kus mamasindan bolunmus olarak yani. Kuru mama nasil kullanilor bilmiyorum.Yumurtaya gerek yok çünkü yumurtma ilaveli oluyor genelde bu mamalar. Üzerinde yazıyor olmalı
Mamanın fotoğrafını atabilir misin?Direk kucuk kilitli posetten aldim. Yani seffaf poset. Bir kus mamasindan bolunmus olarak yani. Kuru mama nasil kullanilor bilmiyorum.
Köri soslumu o Mamanın markasını biliyor musunuz?
Markasını unuttum. 1 kiloluk poşetleri bölup bunlara koyuyordu.Köri soslumu o Mamanın markasını biliyor musunuz?
Ekstra yumurta eklemene gerek yok. Yumurta var gözüküyor. Doğanay hocamın attığı konudaki şeyleri yaparsan olur.
Ekstra yumurta eklemene gerek yok. Yumurta var gözüküyor. Doğanay hocamın attığı konudaki şeyleri yaparsan olur.
Sağolun. Hazırlıyorum bakalım yiyeceklermi.Mama konusunda yorum yapmamayı tercih ediyorum. Keza içerisinde ne olup ne olmadığı konusu muamma. Bu sebeple tıpkı yem seçme durumu gibi, mama alırken de içeriğini bildiğimiz ve güvendiğimiz ürünleri tercih etmek daha sağlıklı olacaktır.
Doğanay hocanın da söylediği gibi; yeşillik ve havuç gibi sebzeler ekleyebilirsiniz. Havucun suyunu sıkıp mamanızı nemlendirmek için kullanabilirsiniz. Yumurtalıdır muhtemelen Bu sebeple yumurta eklemenize gerek yok.
Ayrı bir açık kaba koyup kafes tabanına yerleştirebilirsiniz. Kuşlar tabanda duran malzemelere daha fazla ilgi gösterebilirler doğaları gereği.